Теодорович Л. В. Словник готельно-ресторанних термінів : [для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти стаціонар. та заоч. форми навчання спец. 242 "Туризм"] / Л. В. Теодорович, Я. С. Москвик, В. М. Костючко; Національний університет "Львівська політехніка". - Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2021. - 107 c. - Бібліогр.: с. 75-78 - укp.Словник містить понад 800 понять і термінів, а також словосполучень, котрі використовують у готельно-ресторанній сфері. Зауважено, що ефективним засобом формування необхідних компетентностей може стати успішне опанування студентами необхідного понятійно-термінологічного апарату. Видання містить перелік та розшифрування основних міжнародних скорочень та позначень, котрі використовують у готельно-ресторанному бізнесі, а також внутрішні стандарти, чинні у провідних львівських готелях; правила роботи закладів ресторанного господарства, основні стандарти обслуговування та правила етикету у ресторанних закладах. Індекс рубрикатора НБУВ: Л995 я212 + У9(4УКР)424.1 я212
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА855236 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|