Способи переробки плодів малопоширених плодово-ягідних культур (калини, ожини, терену, кизилу) для виготовлення купажованих соків і сиропів : метод. рек. / О. М. Литовченко, І. В. Гриник, В. В. Москалець, Т. З. Москалець, А. Г. Вовкогон, О. Б. Лісовий; ред.: В. В. Москалець; Національна академія аграрних наук України, Інститут садівництва, Інститут садівництва, Інститут садівництва. - Київ : Центр учбової літератури, 2021. - 79 c. - Бібліогр.: с. 71-78 - укp.На основі практичних результатів розкрито Способи переробки плодів малопоширених плодово-ягідних культур (калини, ожини, терену, кизилу) для виготовлення купажованих соків і сиропів у контексті здорового харчування. Розкрито значення малопоширених плодових і ягідних культур для селекційно-генетичних досліджень, промислового плодівництва та галузей переробки та виготовлення продуктів здорового харчування. Наведено класифікацію і біохімічний склад плодів малопоширених плодово-ягідних культур (кизилу, терену, калини і ожини). Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99 я7
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА854866 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|