РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000798124<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Загорулько А. М. 
Розробка низькотемпературного інфрачервоного обладнання для виробництва рослинних напівфабрикатів і функціональних харчових продуктів : монографія / А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько; Державний біотехнологічний університет, Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 124 c. - Бібліогр.: с. 112-123 - укp.

Розглянуто вирішення науково-прикладних завдань з підвищення енерго- та ресурсоефективності процесів виробництва купажованих напівфабрикатів з рослинної сировини, функціональних харчових продуктів та розробки раціонального обладнання для їх реалізації. Здійснено дослідження процесів низькотемпературної попередньої теплової обробки, концентрування, сушіння та кулінарної обробки в ряді експериментальних апаратів з метою розробки сучасних конструкцій, які характеризуються підвищеними експлуатаційними показниками, що забезпечить гарантовану якість отриманих плодоовочевих напівфабрикатів, кондитерських та м’ясних виробів з їх використанням.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л994-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА855128 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського