Загорулько А. М. Розробка низькотемпературного інфрачервоного обладнання для виробництва рослинних напівфабрикатів і функціональних харчових продуктів : монографія / А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько; Державний біотехнологічний університет, Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 124 c. - Бібліогр.: с. 112-123 - укp.Розглянуто вирішення науково-прикладних завдань з підвищення енерго- та ресурсоефективності процесів виробництва купажованих напівфабрикатів з рослинної сировини, функціональних харчових продуктів та розробки раціонального обладнання для їх реалізації. Здійснено дослідження процесів низькотемпературної попередньої теплової обробки, концентрування, сушіння та кулінарної обробки в ряді експериментальних апаратів з метою розробки сучасних конструкцій, які характеризуються підвищеними експлуатаційними показниками, що забезпечить гарантовану якість отриманих плодоовочевих напівфабрикатів, кондитерських та м’ясних виробів з їх використанням. Індекс рубрикатора НБУВ: Л994-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА855128 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|