Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000798589<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Степанова В. С. Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / В. С. Степанова; Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса, 2018. - 23 c. - укp.Присвячено науковому обґрунтуванню і розробці технологій харчової продукції зі збалансованим складом біологічно цінних речовин на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини. Установлено та науково обґрунтовано технологічні параметри підготовки та переробки ядра волоського горіху з отриманням стійкої водно-горіхової дисперсії Обґрунтовано доцільність використання насіння чіа як структуроутворювачів харчових продуктів та джерела додаткових біологічно цінних речових. Запропоновано технологію комплексної переробки волоського горіху з отриманням горіхового молокоподібного напою, з розробкою горіхово-насіннєвих основ для приготуванні напоїв смузі з різними видами наповнювачів та соусної продукції. Розроблені харчові продукти містять підвищену кількість есенційних жирни кислот, співвідношення омега-3 та омега-6 жирних кислот. Усі розроблені продукти містять не менше 30 % від денної норми вживання ПНЖК дорослою здоровою людиною. Виконано комплекс робіт з розробки та затвердження нормативної документації ТУ та ТІ, що регламентують процес виробництва і патентування нової технології виробництва харчових продуктів. Нові технології впроваджено у діяльність закладів харчування Одеси. Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3-3 + Л883-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА435653 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|