Некоз О. І. Теорія і практика роботи конструктора машин і апаратів харчових виробництв : підруч. для здобувачів вищ. освіти, які навчаються за спец. "Галузеве машинобудування" / О. І. Некоз, В. І. Осипенко, О. В. Батраченко, Н. В. Філімонова; Черкаський державний технологічний університет. - Харків : Новий курс, 2021. - 639 c. - Бібліогр.: с. 585-590 - укp.Висвітлено теоретичні засади проектування обладнання харчових виробництв: сутність роботи конструктора, види конструкторських документів, етапи розробки проекту, напрямки та методи вдосконалення обладнання, послідовність його проектування, заходи із забезпечення надійності та довговічності машин і апаратів харчових виробництв. Наведено зразки оформлення креслень обладнання галузі та рекомендації щодо застосування основних видів конструкційних матеріалів. Теоретичні положення доповнено прикладами реалізації низки вимог до конструкції машин і апаратів харчових виробництв. Індекс рубрикатора НБУВ: Л81-5-02 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА856284 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|