РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000803861<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Данилюк І. П. 
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / І. П. Данилюк; Київський національний торговельно-економічний університет. - Київ, 2018. - 19 c. - укp.

Науково обґрунтовано та розроблено технологію борошняних кулінарних виробів з використанням порошку Atherina pontica. На основі аналітичного огляду вітчизняної та зарубіжної літератури доведено доцільність використання вітчизняної дрібної риби – Atherina pontica для отримання порошку і його використання у технологіях борошняних кулінарних виробів. Обґрунтовано та оптимізовано технологічні параметри конвективного сушіння подрібненої рибної маси із Atherina pontica. Досліджено хімічний склад та безпечність, граничні терміни зберігання порошку Atherina pontica. Визначено оптимальні концентрації порошку Atherina pontica і структурно-механічні показники прісного тіста. Розроблено технологію і проведено комплексну оцінку якості готових борошняних кулінарних виробів; затверджено нормативну документацію на нові борошняні кулінарні вироби, які впроваджені у закладах ресторанного господарства.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л992.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА437534 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського