Загальні технології харчових виробництв : навч. посіб. / М. Я. Бомба, Н. Р.- Й. Джурик, В. В. Дячок, Б. В. Кректун, В. Т. Лозовецька, С. В. Майкова, О. Б. Максимець, Н. Я. Сусол, І. М. Турчин, А. Є. Шах; ред.: М. Я. Бомба. - Львів : Ліга-Прес, 2018. - 409 c. - Бібліогр.: с. 403-409 - укp.У навчальному посібнику на базі сучасної вітчизняної й зарубіжної науки та практики системно висвітлюються теоретичні та прикладні аспекти переробки, зберігання і технології харчових виробництв рослинницької продукції. Подано характеристику рослинницької сировини, її якісних параметрів, асортименту харчових продуктів, апаратів і сучасних технологічних процесів їх виготовлення. Велику увагу приділено розробці інноваційних технологій виробництва екологічно безпечних продуктів харчування, у тому числі функціонального та профілактичного спрямування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА860964 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|