Подпрятов Г. І. Технохімічний контроль продукції рослинництва : підручник / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер, Н. О. Ящук. - Київ : Ямчинський О. В., 2022. - 789 c. - (Навчальні видання / НУБіП України). - Бібліогр.: с. 787-789 - укp.Наведено основні положення організації технохімічного контролю в лабораторіях та чинні стандартизовані методи визначення показників якості продукції рослинництва: зерна і продуктів його переробки, борошномельних, круп'яних культур, насіння олійних, бульб картоплі, плодів і овочів, коренеплодів цукрових буряків, льоно-, хмелесировини і продуктів її переробки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9-7с4 я73-1 + П1/2 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА859616 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|