РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000811255<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Паска М. З. 
Організація ресторанного господарства : навч. посіб. / М. З. Паска. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 206, [4] c. - Бібліогр.: с. 201-205 - укp.

Викладено комплексну характеристику організації обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів. Подано класифікацію підприємств ресторанного господарства, характеристику типів підприємств ресторанного господарства, розкрито питання організації обслуговування споживачів у ресторанах й організації роботи складських, виробничих, торговельних приміщень. Висвітлено питання обслуговування споживачів у номерах готелів, учасників конференцій, святкових вечорів, бенкетів і прийомів. Детально описано організацію харчування команд-учасників і глядачів спортивних змагань. Наведено глосарій, який полегшує розуміння організації ресторанного господарства в цілому.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА860271 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського