Паска М. З. Організація ресторанного господарства : навч. посіб. / М. З. Паска. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 206, [4] c. - Бібліогр.: с. 201-205 - укp.Викладено комплексну характеристику організації обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів. Подано класифікацію підприємств ресторанного господарства, характеристику типів підприємств ресторанного господарства, розкрито питання організації обслуговування споживачів у ресторанах й організації роботи складських, виробничих, торговельних приміщень. Висвітлено питання обслуговування споживачів у номерах готелів, учасників конференцій, святкових вечорів, бенкетів і прийомів. Детально описано організацію харчування команд-учасників і глядачів спортивних змагань. Наведено глосарій, який полегшує розуміння організації ресторанного господарства в цілому. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА860271 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|