Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000812342<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Замай Ж. Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження / Ж. Замай, О. Гуменюк, Р. Волкова, О. Хребтань, С. Цибуля // Техн. науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 135-144. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Представлена інноваційна розробка - хліб пшеничний, фортифікований сухою овочевою сировиною - порошком цвітної капусти (8 %), порошком броколі (6 %) та лимонної цедри. Фортифікація хліба інноваційними компонентами рослинного походження є одним зі шляхів підвищення харчової цінності хліба різних сортів. Обгрунтовано вибір фортифікаційного компонента, досліджено шляхи його додавання, визначені фізико-хімічні показники готової продукції та напівфабрикатів. Розраховано харчову та енергетичну цінність збагачених продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж101341 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|