Романовська О. Комплексна оцінка якості бісквітів / О. Романовська // Техн. науки та технології. - 2021. - № 4. - С. 121-128. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошном "Здоров'я" з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів. Розроблено ієрархічну структуру показників, яка містить органолептичні й реологічні властивості, хімічний склад та харчову цінність бісквітів. Визначено коефіцієнти вагомості кожного показника та встановлено оптимальні значення кожного з показників. Встановлено, що комплексний показник якості дослідного зразку бісквіту позиціонується в інтервалі "дуже добре" (0,80), а комплексний показник якості контрольного зразку'в інтервалі "добре" (0,65). Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.6-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж101341 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|