РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000817067<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Технологія продукції ресторанного господарства. Контроль якості : навч. посіб. / О. В. Сабіров, В. А. Язіна, М. М. Кучер, О. В. Вишнікіна, М. Ю. Разінькова; Університет митної справи та фінансів. - Дніпро : УМСФ, 2023. - 169 c. - Бібліогр.: с. 167-169 - укp.

Розроблено теоретичні та практичні аспекти щодо контролю якості кулінарної продукції, що реалізується в ресторанному господарстві (РГ). Досліджено організацію контролю якості продукції РГ. Охарактеризовано організацію контролю якості на підприємствах РГ. Проаналізовано системи управління якістю на підприємствах РГ. Досліджено органолептичну оцінку якості продукції РГ. Розглянуто основні поняття тестування чутливості дегустаторів. Висвітлено естетику оформлення страв. Особливу увагу приділено спеціям та смако-ароматичним добавкам. Охарактеризовано процес контролю якості напівфабрикатів та готових страв у РГ. Досліджено поняття харчової та біологічної цінності продукції РГ.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-823.2 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА862204 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського