РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000818331<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Іжевська О. П. 
Устаткування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. / О. П. Іжевська, В. З. Холявка. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 229 c. - Бібліогр.: с. 229 - укp.

Розглянуто будову, принцип дії та правила експлуатації механічного теплового, холодильного та торговельного устаткування. Наведено наукові основи механічного, теплового та холодильного оброблення харчової сировини. Інформацію про сучасні зразки устаткування, що представлені на ринку, подано для навчання, тому в жодному разі її не слід вважати рекламою окремих моделей і торгових марок, або наміром порушення авторських прав.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-5 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА862547 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського