РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000822915<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Писарєв М. Г. 
Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / М. Г. Писарєв; Національний університет харчових технологій. - Київ, 2019. - 22 c. - укp.

Розроблено інноваційні способи сушіння картоплі із застосуванням комбінованих методів енергопідведення. Досліджено процес сушіння картоплі конвективним, ІЧ-конвективним та НВЧ-конвективним способом. Визначено оптимальні режими сушіння з метою отримання продукції високої якості. Обґрунтовано та досліджено вплив попереднього оброблення картоплі на зміни хімічного складу та якісні показники напівфабрикатів. Запропоновано способи зниження вмісту крохмалю в картоплі для виробництва дієтичних напівфабрикатів. Удосконалено технології отримання сушених, охолоджених, заморожених напівфабрикатів із картоплі, у тому числі, дієтичних. Виконано статистичну обробку даних та отримано рівняння регресії, що адекватне досліджуваному процесу сушіння картоплі, наведено математичну модель, яка дає змогу розрахувати вміст вітаміну С у висушеній картоплі та економічні розрахунки впровадження технології у виробництво. Досліджено можливість використання сушених напівфабрикатів із картоплі у рецептурах консервованих продуктів та кулінарних страв. Впроваджено результати дисертаційного дослідження в навчальному процесі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.1 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА443047 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського