Процеси і апарати харчових виробництв. Теплообмінні процеси : підручник / В. С. Бойко, К. О. Самойчук, В. Г. Тарасенко, О. П. Ломейко; Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. - Мелітополь : Lux, 2020. - 328 c. - Бібліогр.: с. 322-328 - укp.Даний підручник "Процеси і апарати харчових виробництв. Теплообмінні процеси" повністю відповідає програмі дисципліни "Процеси і апарати". Всі розділи підручника розглянуто з єдиних кінетичних позицій. Значне місце приділено моделюванню, тепловому розрахунку процесів і апаратів за допомогою критеріїв і критеріальних рівнянь. Подано схеми і конструкції найпоширеніших в харчовій промисловості типових теплообмінних апаратів і машин. Для закріплення знань студентів наприкінці кожної теми наведено контрольні питання для самоперевірки. самоконтроль якості засвоєння навчального матеріалу. Обсяг і зміст навчального матеріалу за темами відповідає графіку освітнього процесу. Структура кожної теми поєднує фундаментальні закони з науковими та інженерними тенденціями в галузі, що розглядається. Направленість викладення матеріалу обрано таким чином, щоб інженер-технолог міг отримати необхідні відомості про раціональну експлуатацію машин і апаратів з мінімальними матеріало- і енерговитратами та з максимальним використанням потужності обладнання, а інженер-механік - відомості про розробку машин і апаратів, розрахунок їхніх оптимальних розмірів, енерго- і металоємність і економічну ефективність. Індекс рубрикатора НБУВ: Л813 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА864742 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|