Поплавський М. М. Готельно-ресторанний сервіс : навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл. / М. М. Поплавський. - Київ : Майстер-Принт, 2016. - 259 c. - Бібліогр.: с. 239-240 - укp.Висвітлено широкий спектр питань організації і надання готельно-ресторанного сервісу в індустрії гостинності, його теорію й практику. Проаналізовано світовий та вітчизняний досвід розвитку готелів і ресторанів, доведено до читачів актуальні ідеї висококласного готельно-ресторанного сервісу. Особливу увагу приділено системам і стандартам якості готельно-ресторанних послуг, питанням управління, добору та мотивуванню персоналу, а також стратегії залучення й утримання постійних клієнтів. Вміщено корисні поради з маркетингу, лідерства, створення зовнішньої і внутрішньої атмосфери, принципів поведінки, досягнення командного успіху в наданні якісного готельно-ресторанного сервісу. Детально розкрито спеціалізацію "Готельно-ресторанна справа", поглиблено питання готельного і ресторанного бізнесу. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.1 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС70733 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|