РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000824184<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Рижкова Т. М. 
Розробка наукових основ ефективного використання козиного молока у біотехнологіях ферментованих білкових продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Т. М. Рижкова; Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського". - Київ, 2017. - 44 c. - укp.

Розроблено відсутні, до цього часу, інноваційні технології з виробництва ферментованих продуктів із козиного молока: сичужних сирів та сиру кисломолочного. Обґрунтовано вибір оптимальних параметрів процесу їх виробництва, розроблені нормативні документи (ДСТУ та ТУ) на козине молоко, що заготовлюється та на продукти його переробки. Підібрані симбіотичні комбінацій сполучення заквашувальних культур, що зменшують присмак і запах жиро-поту кіз у ферментованих молочних продуктах з козиного молока. Доведено доцільність використання водних розчинів органічних кислот (аскорбінової, лимонної та сумішей із них), що підвищують щільність молочних згустків з козиного молока, попереджають утворення понад нормативних втрат їх складових частин з сироваткою; біопрепаратів "СПХ" в сироварінні для регулювання термінів визрівання козиних сичужних сирів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л951.2 + Л955.3 + Л958.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА442489 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського