РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000824359<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів : підручник / Г. Є. Поліщук, О. В. Кочубей-Литвиненко, Т. Г. Осьмак, О. О. Басс; ред.: Г. Є. Поліщук; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2020. - 195 c. - Бібліогр.: с. 192-193 - укp.

Висвітлено інформацію щодо загальних вимог із застосування харчових інгредієнтів у складі молочних і молоковмісних продуктів. Наведено огляд харчових добавок, які використовують у молочній промисловості, характеристики й особливості технологічних функцій дієтичних добавок у технологіях молочних продуктів, наукову методологію створення нових видів молочних і молоковмісних продуктів з інноваційними інгредієнтами, а також аналітичний огляд наукових розробок кафедри технології молока та молочних продуктів із застосуванням натуральних інгредієнтів у складі молочних продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-3 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА865702 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського