Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів : підручник / Г. Є. Поліщук, О. В. Кочубей-Литвиненко, Т. Г. Осьмак, О. О. Басс; ред.: Г. Є. Поліщук; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2020. - 195 c. - Бібліогр.: с. 192-193 - укp.Висвітлено інформацію щодо загальних вимог із застосування харчових інгредієнтів у складі молочних і молоковмісних продуктів. Наведено огляд харчових добавок, які використовують у молочній промисловості, характеристики й особливості технологічних функцій дієтичних добавок у технологіях молочних продуктів, наукову методологію створення нових видів молочних і молоковмісних продуктів з інноваційними інгредієнтами, а також аналітичний огляд наукових розробок кафедри технології молока та молочних продуктів із застосуванням натуральних інгредієнтів у складі молочних продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-3 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА865702 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|