Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - Київ : Центр учбової літератури, 2021. - 307 c. - Бібліогр.: с. 185-186 - укp.Розкрито теоретичні основи та наведено практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Висвітлено сутність, правила, завдання та функції логістики. Охарактеризовано передумови розвитку логістики у ресторанному господарстві. Подано інформацію про етапи процесу закупівлі, критерії та етапи вибору постачальника, матеріальні запаси у ресторанному господарстві, логістичні системи управління матеріальними запасами. Індекс рубрикатора НБУВ: У542.414-59 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА865746 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|