Свистун Т. В. Підприємництво та інвестиційна діяльність в харчовій і переробній промисловості : навч. посіб. / Т. В. Свистун, Н. Й. Басюркіна, С. Ю. Вігуржинська; ред.: Т. В. Свистун; Одеська національна академія харчових технологій. - Дніпро : Середняк Т. К., 2021. - 247 c. - Бібліогр.: с. 239-247 - укp.Розглянуто теоретичні і прикладні основи підприємництва й інвестиційної діяльності в харчовій і переробній промисловості України. Досліджено організаційно-правові форми підприємництва, державне регулювання підприємницької діяльності, механізм створення власної справи. Особливу увагу приділено практичним аспектам підприємництва: ресурсному забезпеченню, витратам і цінам на продукцію, фінансово-економічним результатам, оподаткуванню, ефективності діяльності тощо. Висвітлено теоретичні основи інвестування, інвестиції в засоби виробництва і суть інвестиційного проєкту. Обґрунтовано пропозиції стосовно прийняття рішень про інвестування в умовах невизначеності економіки України. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА866285 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|