Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів: теорія і лабораторні практикуми : навч. посіб.: у 2 ч.. Ч. 1 / М. В. Ніколенко, Т. М. Авдієнко, О. Ю. Вашкевич, О. В. Волнянська, В. Л. Коваленко, О. В. Лабяк, М. В. Манзюк, М. О. Мироняк; ред.: М. В. Ніколенко. - Б.м., 2020. - 411 c. - Бібліогр.: с. 400-411 - укp.У виданні подано теоретичні основи, практичні й лабораторні роботи з навчальних дисциплін «Хімія та технологія харчових добавок і косметичних засобів», «Основні та допоміжні речовини у виробництві косметичних засобів», «Органічна хімія природних сполук», «Хімічний склад продовольчої сировини», «Хімія поверхнево-активних речовин», «Методи аналізу харчових добавок», «Контроль якості косметичних засобів», «Органолептичний (сенсорний) аналіз», «Хіміко-токсикологічний аналіз, математичне моделювання та оптимізація об’єктів хімічної технології», «Обладнання та основи проектування виробництв харчових добавок і косметичних засобів». Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за освітньою програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності «161 - Хімічні технології та інженерія», а також може бути цікавим для працівників хімічної, харчової та косметичної промисловостей. Індекс рубрикатора НБУВ: Л987 я73 + Л686 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: В359590/1 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|