Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства : навч. посіб. / С. В. Майкова, О. Б. Маслійчук, О. М. Вівчарук, Х. Є. Подвірна. - Київ : Каравела, 2023. - 335 c. - Бібліогр.: с. 333-335 - укp.Висвітлено основи проєктування об'єктів готельно-ресторанного господарства з урахуванням їх соціально-культурної, утилітарної та естетичної функцій. Розкрито особливості розміщення об'єктів готельно-ресторанного господарства. Наведено плани благоустрою території закладів. Розглянуто питання визначення складу та площ приміщень об'єктів готельно-ресторанного господарства, обгрунтування зонування внутрішнього простору будівлі, визначення вибору основних конструктивних елементів будівлі. Викладено основи архітектурного проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства. Увагу приділено особливостям визначення площ, об'єму та техніко-економічної оцінки запропонованої будівлі, принципам об'ємно-планувальних рішень і дизайну, стилів і брендів приміщень готельно-ресторанного господарства. Індекс рубрикатора НБУВ: Н712.81-022 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА867129 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|