РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000828081<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Подпрятов Г. І. 
Переробка продукції рослиниицтва : навч. посіб. / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер, С. М. Гунько. - Київ : НУБіП України, 2023. - 579 c. - Бібліогр.: с. 578-579 - укp.

Представлено для вивчення методики оцінки якості зерна, призначеного для переробки. Вказано методи підготовки до переробки, визначення виходів борошна та крупи. Запропоновано оцінку якості готової продукції: борошна, крупи, макаронів, олії різними методами. Також наведено методику лабораторної пробної випічки хліба, кулінарної оцінки крупи та макаронів. Навчальний посібник містить роботи з різних способів переробки плодоовочевої продукції, а також методи оцінки якості технічної сировини призначеної для переробки та продуктів її переробки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА868089 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського