Подпрятов Г. І. Переробка продукції рослиниицтва : навч. посіб. / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер, С. М. Гунько. - Київ : НУБіП України, 2023. - 579 c. - Бібліогр.: с. 578-579 - укp.Представлено для вивчення методики оцінки якості зерна, призначеного для переробки. Вказано методи підготовки до переробки, визначення виходів борошна та крупи. Запропоновано оцінку якості готової продукції: борошна, крупи, макаронів, олії різними методами. Також наведено методику лабораторної пробної випічки хліба, кулінарної оцінки крупи та макаронів. Навчальний посібник містить роботи з різних способів переробки плодоовочевої продукції, а також методи оцінки якості технічної сировини призначеної для переробки та продуктів її переробки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА868089 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|