Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000828251<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації : [колект.] монографія : у 3 ч.. Ч. 2. Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. В. Гревцева, З. І. Кучерук, М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова, Н. В. Шматченко, Г. В. Степанькова, Н. В. Лапицька, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, О. М. Шкляєв; Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 192 c. - укp.Наведено результати наукових досліджень щодо обгрунтування технологій кондитерських і хлібобулочних виробів оздоровчого призначення з використанням нетрадиційної рослинної сировини. Узагальнено результати досліджень, спрямованих на розробку пастильних виробів з багатокомпонентними рослинними пастами, кондитерської глазурі з виноградними порошками, карамелі з кріас-барвником із суданської троянди та кремово-збивних цукерок із додаванням насіння чіа. Обгрунтовано технологію хліба житньо-пшеничного з додаванням шротів нетрадиційної олійної сировини. Наведено дані щодо використання мікробних полісахаридів у технології безглютенових і безбілкових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л837.2-3 + Л86-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: В358735/2 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|