Бліщ Р. О. Словник з дисципліни "Теоретичні основи харчових технологій" : для студентів спец.: 181 "Харчові технологіїї" ступеня вищ. освіти "бакалавр" / Р. О. Бліщ; "Львівська політехніка", національний університет. - Львів : Левада, 2023. - 147 c. - Бібліогр.: с. 147 - укp.
Шифр НБУВ: ВА868504Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"