Крайнюков О. М. Екологічна безпека продуктів харчування : навч. посіб. / О. М. Крайнюков, А. Н. Некос, Я. О. Білецька; Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2023. - 119, [1] c. - Бібліогр.: с. [120] - укp.Викладено концептуальні та практичні аспекти раціонального та збалансованого харчування, представлено речовини, що містяться в їжі, розкрито їх роль у життєдіяльності людського організму. Викладено основи зберігання й ідентифікації харчової продукції, наведено основні види фальсифікації продуктів харчування та вплив хімічних і біологічних ксенобіогиків на організм людини. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА869303 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|