Хижняк А. О. Формування системи управління витратами переробних підприємств спиртової галузі : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / А. О. Хижняк; Міжнародний університет бізнесу і права. - Херсон, 2011. - 20 c. - укp.Проаналізовано, узагальнено та вдосконалено існуючу методологію управління витратами і калькуляції собівартості спирту і лікеро-горілчаної продукції з урахуванням основоположних допущень і принципів управління та аналізу. Обґрунтовано роль і значення управління витратами і калькуляції собівартості продукції в управлінні виробництвом в контексті накопиченого міжнародного досвіду і перетворень, що відбуваються, в економіці країни. Розкрито теоретичні основи управління витратами і калькуляції собівартості продукції на підприємствах спиртної і лікеро-горілчаної промисловості. Досліджено вплив організаційно-технологічних особливостей виробництва спирту і лікеро-горілчаної продукції на управління витратами і методику калькуляції собівартості продукції на підприємствах даної підгалузі. Виявлено невирішені і дискусійні питання використання існуючих методів оцінки, визнання і систематизації витрат, а також калькуляції собівартості продукції на досліджуваних підприємствах. Запропоновано найраціональніший метод калькуляції собівартості спирту і лікеро-горілчаної продукції з урахуванням специфіки виробництва. Індекс рубрикатора НБУВ: Л872-7 + Л873-7 + У9(4УКР)306.752.31-86
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА449605 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|