РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000836156<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Дишкантюк О. В. 
Кваліфікаційна робота бакалавра освітньої програми "Ресторанні технології": етапи виконання, структура, правила оформлення : навч. посіб. / О. В. Дишкантюк, Л. А. Тітомир, Л. А. Осипова; Міжнародний гуманітарний університет. - Одеса : Олді+, 2024. - 99 c. - Бібліогр.: с. 62-63 - укp.

Викладено рекомендації щодо організації виконання кваліфікаційної роботи бакалавра, зокрема сформульовано основні вимоги щодо академічної доброчесності, зазначено етапи виконання роботи. Описано змістове наповнення кожного розділу кваліфікаційної роботи з ресторанних технологій, зокрема наведено методику щодо розробки концепції закладу ресторанного господарства та формулювання унікальної торгівельної пропозиції. У розрахунковій частині наведено методику розробки виробничої програми закладу ресторанного господарства та окремих цехів, проєктування та організації роботи заготівельних і доготівельних цехів. Запропоновано методику обґрунтування інвестиційної привабливості проєкту.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л995 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА872159 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського