Дишкантюк О. В. Кваліфікаційна робота бакалавра освітньої програми "Ресторанні технології": етапи виконання, структура, правила оформлення : навч. посіб. / О. В. Дишкантюк, Л. А. Тітомир, Л. А. Осипова; Міжнародний гуманітарний університет. - Одеса : Олді+, 2024. - 99 c. - Бібліогр.: с. 62-63 - укp.Викладено рекомендації щодо організації виконання кваліфікаційної роботи бакалавра, зокрема сформульовано основні вимоги щодо академічної доброчесності, зазначено етапи виконання роботи. Описано змістове наповнення кожного розділу кваліфікаційної роботи з ресторанних технологій, зокрема наведено методику щодо розробки концепції закладу ресторанного господарства та формулювання унікальної торгівельної пропозиції. У розрахунковій частині наведено методику розробки виробничої програми закладу ресторанного господарства та окремих цехів, проєктування та організації роботи заготівельних і доготівельних цехів. Запропоновано методику обґрунтування інвестиційної привабливості проєкту. Індекс рубрикатора НБУВ: Л995 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА872159 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|