1. |
Ганаба М.Д. Аналітичне забезпечення управління конкурентоспроможністю цукру: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.09 / М.Д. Ганаба ; Нац. аграр. ун-т. — К., 2007. — 20 с. — укp.Розглянуто конкурентоспроможність цукру як сукупність кількісно-якісних і вартісних характеристик продукту, які за умов конкуренції сприяють створенню на конкретному сегменті споживчого ринку переваг даного продукту перед конкурентними у задоволенні конкретної потреби споживача. Запропоновано адаптовану до цукру методику аналізу конкурентоспроможності з урахуванням особливостей митно-тарифної політики України у разі вступу до Світової організації торгівлі та впливу доходів споживачів на рівень оцінки споживчих властивостей цукру. Висвітлено концепцію цільової конкуренції та її аналітичного забезпечення в управлінні конкурентоспроможністю виробництва цукру, розкрито поняття конкурентно-аналітичної інформації. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: У053.9(4УКР)306.751.4-13-21 + У053.9(4УКР)843.584-13-21 + Шифр НБУВ: РА353780
Рубрики:
Географічні рубрики:
|