Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (44)Книжкові видання та компакт-диски (20)Журнали та продовжувані видання (10)
Пошуковий запит: (<.>A=ЗОСЬК$<.>+<.>A=ЯНА$<.>+<.>A=ВОЛОДИМИРІВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
1.

Янаков В. П. 
Обгрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / В. П. Янаков ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2011. — 19 с. — укp.

Знайдено взаємозв'язок енергетичних і якісних показників замісу та бродіння тіста. Розрахунок енергії, затрачуваної на гідратацію компонентів, привів до уточнення роботи, вживаної на структуроутворення тіста й енергетичного балансу тістомісильної машини. Одержано підтверджені математичні залежності системи тістоприготування. Проведення експериментальних досліджень дало можливість підтвердити одержані експериментальні дані та пропоновані теоретичні передумови. Результати досліджень впроваджені у виробництво.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.22-5-01
Шифр НБУВ: РА378891 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

      
2.

Зоська Я.В. 
Соціокультурні чинники споживання послуг вищої освіти у регіоні: автореф. дис... канд. соціол. наук: 22.00.04 / Я.В. Зоська ; Гуманіт. ун-т "Запоріз. ін-т держ. та муніцип. упр.". — Запоріжжя, 2007. — 16 с. — укp.

Досліджено соціокультурні аспекти функціонування ринку послуг вищої освіти, який набуває нового змісту під впливом особливостей змін сучасного українського суспільства. На підставі результатів теоретичного й емпіричного дослідження концептуально систематизовано такі соціокультурні чинники споживання послуг вищої освіти в регіоні, як пріоритети розвитку, інтереси, цінності, норми, потреби суспільства та його інститутів, держави, регіону, соціальних класів і референтних груп; соціальний статус і стиль життя споживачів освітніх послуг, їх смаки, звички, традиції, поведінкові принципи; сукупна соціальна інформація з різних джерел; демографічні та ситуативні фактори. Розкрито специфіку освітніх послуг, що позначається на організації процесу споживання. Запропоновано методику вивчення цілісної соціальної групи споживачів послуг вищої освіти на базі міждисциплінарного аналізу здобутків теоретичного знання. Простежено вплив трансформаційних процесів на формування системи потреб споживачів освітніх послуг. Досліджено співвідношення інструментальних й експресивних мотивів навчання, канали впливу та інші чинники формування переваг у виборі навчального закладу та спеціальності.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: С5*674.58 +
Шифр НБУВ: РА355108

Рубрики:

      
3.

Зосько С.В. 
Стимулювання інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / С.В. Зосько ; НАН України. Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж. — О., 2007. — 19 с. — укp.

Висвітлено методичні засади комплексної оцінки інтелектуального капіталу підприємств харчової промисловості на основі урахування ринкових, людських, інфраструктурних та інтелектуальних активів, що допомагає підвищити системність у використанні інтелектуального капіталу, сформувати систему управління і розробляти заходи щодо його збереження та розвитку для максимізації прибутку від інноваційної діяльності. Викладено методичний підхід до формування ціни підприємств на об'єкти інтелектуальної власності за етапами інноваційного процесу, який відрізняється комплексністю і допомагає розрахувати, а також мінімізувати витрати під час комерціалізації на кожному етапі інноваційного процесу підприємств харчової промисловості для максимізації їх доходів та зниження ризикових інвестицій в науково-технічні розробки.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-55 +
Шифр НБУВ: РА353614

Рубрики:

Географічні рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського