Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (24)Книжкові видання та компакт-диски (6)
Пошуковий запит: (<.>K=РОТОРНІ$<.>+<.>K=ПРОСІЮВАЧІ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
1.

Федорів В.М. 
Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В.М. Федорів ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 19 с. — укp.

Досліджено процес вібраційного просіювання (ВіП) та розробки нових конструкцій просіювачів борошна. Встановлено механіку процесу ВіП, межі інтервалу інтенсивності коливань просіювальної поверхні. Наведено математичний опис досліджувального процесу, визначено режими ВіП. Одержано теоретичні залежності параметрів вібропереміщення шару часток борошна продуктів від параметрів коливань деки. Запропоновано конструктивні схеми, розроблено та впроваджено дослідний зразок вібраційного просіювача борошна, оцінено його економічну ефективність.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.22-52 +
Шифр НБУВ: РА335682

Рубрики:

      
2.

Гаврилов О.В. 
Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.В. Гаврилов ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2006. — 19 с. — укp.

Показано, що існуючі дробарки та плющільні машини не дозволяють якісно подрібнювати м'якоть кісточкових плодів і зберегти цілісність шкаралупи кісточок. Обгрунтовано доцільність подрібнення кісточкових плодів у роторній дробарці з гладкими прямими ребрами. Одержано нові дані про вплив конструктивно-режимних параметрів дробарки на показники якості подрібненого напівфабрикату та час перебування плодів у дробарці. Запропоновано узагальнені перемінні, визначено оптимальні конструктивно-режимні параметри. Наведено методику визначення якості даного напівфабрикату та продуктивності роторної дробарки.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л913.2-5 +
Шифр НБУВ: РА341846

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського