1. |
Якобчук Р.Л. Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжжів: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Р.Л. Якобчук ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 19 с. — укp.Розроблено процес, а також обгрунтовано спосіб і раціональні режими сушіння деструктурованих пивних дріжджів. На підставі аналізу існуючих розпилювачів для рідких харчових продуктів розроблено конструкцію розпилювача та рекомендації щодо встановлення його в сушільній камері установки з вібропсевдозрідженим шаром інертного матеріалу. Одержано математичні залежності для визначення структурно-механічних і теплофізичних характеристик вихідних і деструктурованих пивних дріжджів, проведення розрахунку конструктивних параметрів і режимів роботи розпилювача сушарки з вібропсевдозрідженим шаром інертного матеріалу. Розроблено раціональні режими процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів у таких сушарках. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: О876.031 + Шифр НБУВ: РА363370
|