![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4Укр)325.20-82$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Якушева І.Є. Економічна ефективність виробництва, переробки та реалізації м'ясо-молочної продукції: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / І.Є. Якушева ; Крим. держ. агротехнол. ун-т. — Сімф., 2004. — 20 с. — укp.Проведено дослідження економічної ефективності функціонування м'ясо-молочного підкомплексу південного регіону України, до якого входять сільськогосподарські товаровиробники, підприємства м'ясо-молочної переробної промисловості та торгівлі. Визначено чинники, що впливають на ефективність виробництва, переробки та реалізації м'ясо-молочної продукції та ступінь адаптації суб'єктів підкомплексу до ринкових умов. Проаналізовано економічні відносини між суб'єктами підкомплексу та обгрунтовано пропозиції щодо їх удосконалення. Визначено прогнозні параметри розвитку м'ясо-молочного виробництва у межах регіону на короткостроковий період, оцінено рівень продовольчої безпеки південних областей щодо забезпечення населення м'ясо- та молокопродуктами. Встановлено рівень ризику вартісних показників реалізації м'ясо-молочної продукції сільськогосподарськими товаровиробниками та обгрунтовано основні напрями його зниження. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.20-82-07 + У9(4УКР)306.75-82-07 Шифр НБУВ: РА331054
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
| | | | |
2. |
Бужин О.А. Конкурентоспроможність продукції тваринництва сільськогосподарських підприємств: автореф. дис... д-ра екон. наук: 08.00.04 / О.А. Бужин ; Луган. нац. аграр. ун-т. — Луганськ, 2009. — 36 с. — укp.Розроблено визначення показників конкурентоспроможності продукції тваринництва, інтегрального показника продукції тваринництва, загально-середньої норми добової потреби пересічного мешанця країни у енергії, білках, жирах і вуглеводах. Запропоновано визначення собівартості та рентабельності продукції тваринництва у залежності від кон'юнктури ринку. Обгрунтовано підходи з визначення ролі та місця людського капіталу у виробничому процесі з позиції економічного мутуалізму. Представлено шляхи визначення показників амортизації основних засобів у тваринництві з урахуванням сезонного використання й амортизації птиці. Розроблено методи формування собівартості приплоду корів різних технологічних груп, спермозод бугаїв-плідників, яєць курей репродуктивного стада. Створено методику визначення собівартості й якості транспорних робіт, виходячи з часового показника. Обгрунтовано необхідність структуризації собівартості робіт підрозділів сільськогосподарського підприємства за рахунок введення системи технологічного управління й економіко-спеціалізованого обліку. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.20-82 + Шифр НБУВ: РА367932
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|