1. |
Асем Саллюм Архітектурно-планувальна організація інтер'єрів підприємств харчування Сирії (на прикладі Дамаску): автореф. дис... канд. архіт.: 18.00.02 / Асем Саллюм ; Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. — К., 2008. — 20 с. — укp.Висвітлено сучасний етап розвитку підприємств харчування Сирії на прикладі Дамаску, що дало змогу розробити загальну класифікацію підприємств харчування Сирії. Проаналізовано теорію та практику архітектурно-планувальної організації та специфіку формування інтер'єрів підприємств харчування Сирії. Визначено основні фактори формування та розвитку даних підприємств, а саме: природокліматичні, соціально-демографічні. Розроблено номенклатуру меблевого обладнання для обідніх залів підприємств харчування. Установлено культурно-національні традиції та тенденції розвитку інтер'єрів підприємств харчування Сирії. Визначено вплив стародавньої сирійської філософії на формування інтер'єру таких підприємств. З'ясовано принципи та прийоми предметно-просторового наповнення обідніх залів підприємств харчування Сирії. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Н712.5-022.5 + Щ128.3(5СИР-2Д)+Щ128.413 + Шифр НБУВ: РА356203
Рубрики:
Географічні рубрики:
|