Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Андросович І.І.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | | | |
1. |
Андросович І.І. Удосконалення організації та підвищення економічної ефективності виробництва яловичини в сільськогосподарських підприємствах: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / І.І. Андросович ; Нац. аграр. ун-т. — К., 2003. — 17 с. — укp.Розвинуто науково-теоретичні положення формування та функціонування економічного механізму підвищення ефективності виробництва яловичини за рахунок досягнення нормативності витрат та еквівалентного обміну з переробними підприємствами. Проведено комплексний витратно-ціновий аналіз ринку яловичини в досліджуваному регіоні з урахуванням попиту на м'ясні ресурси та їх пропозиції. Визначено ступінь впливу чинників, які впливають на рентабельність даного виробництва в господарствах лісостепової зони Київщини, та запропоновано шляхи їх використання. Оптимізовано рівень забезпечення кормовими ресурсами поголів'я великої рогатої худоби (ВРХ) у господарствах різних ступенів концентрації та структури стада. Розроблено основні параметри розвитку скотарства на базі оптимізації виробництва м'яса ВРХ у модельних господарствах. Обгрунтовано напрями удосконалення організаційно-економічних відносин даних підприємств та визначено основні принципи формування регіонального ринку м'яса та оптимізації економічних відносин у системі виробництво - переробка - реалізація. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.250.0-451.52-07 + Шифр НБУВ: РА327408
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|