1. |
Вербицька Ю.В. Формування та використання капіталу підприємства: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.08 / Ю.В. Вербицька ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2010. — 20 с. — укp.Запропоновано модель таргетування формування та використання капіталу підприємств харчової промисловості, основою якої є розрахунок таргету з метою своєчасного реагування на відхилення показників від заданого ключового орієнтиру. Удосконалено методи кластерного розбиття підприємств харчової промисловості на "малий кластер" і "великий кластер" як складовий елемент системи під час проведення статистичної оцінки діяльності даних підприємств, відмінностями яких є об'єднання підприємств за мінімальними евклідовими відстанями. Запропоновано методичний підхід до оцінювання капіталізації підприємств за умов кризи, який дозволяє суттєво підвищити точність розрахунків на основі дисконтування фінансового результату, забезпечує можливість розрахувати капіталізацію залежно від необхідного періоду розрахунку. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-93 Шифр НБУВ: РА374917 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|