1. |
Водянка Л. Д. Формування інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Л. Д. Водянка ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 22 с. — укp.Розроблено теоретичні положення та практичні рекомендації щодо формування й ефективного використання інноваційного потенціалу, шляхом розроблення інноваційної стратегії розвитку переробно-харчових підприємств. Досліджено категорію "інновація", її роль у процесі проведення інноваційної діяльності та категорії "інноваційний потенціал" - процес його формування та реалізації. Розкрито наукові засади та методичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу підприємств. Визначено роль техніко-технологічної бази в даному процесі залежно від зношеності основного капіталу. За допомогою математичних методів проведено розрахунки часткових, загальних та інтегральних значень інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості Чернівецької області. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-55 Шифр НБУВ: РА382878 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|