Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (36)Книжкові видання та компакт-диски (6)Журнали та продовжувані видання (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Дзюба О. М.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
1.

Дзюба О. М. 
Умови формування та методи зменшення професійного ризику персоналу в дорожньому будівництві: автореф. дис. ... канд. екон.наук : 08.00.04 / О. М. Дзюба ; Нац. трансп. ун-т. — К., 2010. — 18 с. — укp.

Розроблено теоретичні та науково-практичні положення щодо вдосконалення системи зниження професійних ризиків у дорожньому виробництві. Запропоновано концепцію та методичні основи управління професійними ризиками на засадах запобігання. Концепція базується на методичному апараті вибору запобіжних заходів, що за умов обмеженого фінансування реалізується за критерієм економії нормативних витрат. Класифікацію витрат на управління ризиками розширено за рахунок виділення в профілактичних витратах нормативних і запобігальних. Вдосконалено означення професійного ризику в частині розширення його економічного змісту як можливості витрат і збитків для підприємства. Розроблено методику розрахунку нормативних витрат на захист працівників, елементи якої запропоновано розраховувати за даними первинної звітності підприємства. Визначено фактори, які впливають на розмір запобіжних витрат підприємства та формалізовано дані взаємозалежності.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)315.373.0-648
Шифр НБУВ: РА369731 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
2.

Дзюба О. М. 
Формування конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / О. М. Дзюба ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. — Вінниця, 2010. — 20 с. — укp.

Визначено зміст поняття "конкурентоспроможність підприємств хлібопекарської галузі", обгрунтовано систему принципів, методів і факторів з його формування. Проаналізовано сучасний стан розвитку хлібопечення в Україні та на регіональному рівні, представлено форми його ринкової організації. На підставі аналізу структурно-динамічних зрушень в хлібопекарській галузі запропоновано модель досягнення оптимізації конкурентоспроможності підприємств з виробництва хліба та хлібобулочних виробів за різними показниками ефективності. Наведено пропозиції з вдосконалення організаційної й економічної складових механізму управління даними процесами, інформаційно-правове забезпечення відтворення конкурентоспроможного хлібопекарського виробництва.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.61-13
Шифр НБУВ: РА377925 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

Географічні рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського