1. |
Кошулько О.П. Управління людським капіталом на підприємствах харчової промисловості: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / О.П. Кошулько ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 20 с. — укp.Обгрунтовано шляхи удосконалення механізму управління людським капіталом на підприємствах харчової промисловості. З метою визначення ринкової вартості людського капіталу створено методику підсумовування інвестицій у персонал підприємства, зокрема, в його освіту, здоров'я, культуру, мобільність, інформаційний розвиток. На підставі запропонованої методики розроблено програмне забезпечення в табличному редакторі MS Excel з метою об'єднання бухгалтерії, планово-економічного відділу, профспілки підприємства для накопичення вкладань у персонал (і, відповідно, у його людський капітал), що забезпечить конкурентоспроможність та економічне зростання підприємства. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-640-21 + Шифр НБУВ: РА358542
Рубрики:
Географічні рубрики:
|