Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Кузанашвілі Р.К.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | | | |
1. |
Кузанашвілі Р.К. Перспективні напрямки підвищення ефективності функціонування харчової промисловості (на прикладі підприємств вино-коньячного виробництва): Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Р.К. Кузанашвілі ; НАН України. Ін-т пробл. ринку та екон.-еколог. дослідж. — О., 2000. — 17 с. — укp.Розглянуто питання підвищення ефективності функціонування харчової промисловості України на прикладі вино-коньячної галузі. Аналіз стану харчової промисловості показав наявність великих хиб, що призвели до зниження ефективності підприємств харчової промисловості, у тому числі вино-коньячного виробництва. На базі класифікації підприємств харчової промисловості як об'єктів управління визначено основні фактори і перспективні напрямки підвищення їх ефективності. Запропоновано методичні підходи до підвищення ефективності функціонування харчової промисловості з використанням теорії узгодження фаз відтворювального процесу. Виявлено проблеми і протиріччя в керуванні підприємствами вино-коньячного виробництва та розглянуто методичні підходи до їх вирішення. Розроблено принципи реструктуризації виробництва і управління та рекомендації стосовно удосконалення структури корпоративної організації. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7 + У9(4УКР)306.752.5 Шифр НБУВ: РА310296 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|