1. |
Мацай Н.Ю. Агробіологічні особливості використання біопрепаратів при вирощуванні харчових підвидів кукурудзи в умовах Сходу України: Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.09 / Н.Ю. Мацай ; Ін-т зерн. госп-ва УААН. — Д., 2003. — 18 с. — укp.Розроблено агробіологічні параметри окремого та комплексного застосування різних видів, норм та способів унесення біопрепаратів під харчові підвиди кукурудзи, визначено напрямки захисту посівів від бур'янів за умов використання біопрепаратів на різних грунтах. Встановлено, що впровадження цих елементів технології у виробництво забезпечує врожайність високоякісної харчової кукурудзи на рівні 45 - 60 ц/га качанів без обгорток цукрової, 14 - 20 ц/га зерна розлусної та 20 - 32 ц/га - кременистої кукурудзи, знижує собівартість продукції та зберігає високу родючість грунту. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: П212.2-434(4УКР) + Шифр НБУВ: РА324537
Рубрики:
Географічні рубрики:
|