1. |
Сторожук В.П. Управління підприємствами споживчої кооперації на засадах функціонального підходу: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / В.П. Сторожук ; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2006. — 19 с. — укp.Розглянуто сутність функціонального підходу щодо управління соціально-економічними системами, удосконалено теоретико-методологічні засади визначення змісту та класифікації функцій управління. Досліджено основні тенденції та особливості розвитку споживчої кооперації, здійснено діагностику реалізації функцій управління у даній сфері господарської діяльності. З метою підвищення їх ефективності розроблено напрямки, алгоритми та процедури удосконалення системи управління підприємствами та організаціями споживчої кооперації. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.81-21 + Шифр НБУВ: РА342476
Рубрики:
Географічні рубрики:
|