![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Ясько А.Г.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | | | |
1. |
Ясько А.Г. Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ: автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.03 / А.Г. Ясько ; НАН України; Рада по вивч. продукт. сил України. — К., 2009. — 18 с. — укp.Запропоновано авторську методику визначення рівня диверсифікації харчової промисловості та на її основі проведено ранжування регіонів України за рівнем диверсифікації харчопромислових комплексів. Здійснено комплексну оцінку структурно-динамічних зрушень у розвитку харчової промисловості України. Обгрунтовано систему принципів та напрямів здійснення перспективної диверсифікації галузі, дотримання яких дозволить зробити цей процес цілеспрямованим і сприятиме оптимізації державної політики в галузі забезпечення продовольчої незалежності країни. Одержані результати можуть бути основою оцінки ступеня ефективності розвитку та раціональності структури харчової та переробної промисловості, використовуватися під час розробки програм перспективного розвитку АПК держави. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-43 + Шифр НБУВ: РА366808
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|