1. |
Яців С.Ф. Формування та розвиток регіонального ринку м'яса: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / С.Ф. Яців ; Львів. держ. аграр. ун-т. — Л., 2007. — 20 с. — укp.Узагальнено теоретичні положення щодо суті кон'юнктури ринку м'яса як складової частини агропродовольчого ринку. Розглянуто принципи його функціонування, поняття ефективності ринку. Досліджено стан і особливості розвитку ринку м'яса на Львівщині. Виявлено вплив на його розвиток узгодженості діяльності різних категорій сільськогосподарських виробників, а також запиту населення щодо даної продукції. Обгрунтовано напрями вдосконалення оганізаційно-економічного функціонування ринку м'яса. Сформульовано пропозиції щодо застосування окремих інструментів і методів для його регулювання. Визначено перспективні параметри регіонального ринку м'яса за оптимального планування його розвитку. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.511.1 + Шифр НБУВ: РА353527
Рубрики:
Географічні рубрики:
|