![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>K=КОНДИТЕРСЬК$<.>+<.>K=ВИРІБ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1.
Запитує: Вікторія (15.03.2012) Тема запиту: Аналіз кондитерської галузі |
Ключові слова: кондитерська галузь -- кондитерське виробництво -- харчова промисловість
Сподіваємося, що ця інформація буде корисною. Видання є в НБУВ: Ж71985 Аналіз фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості / Ю.Г. Левченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2007. — N 21. — С. 67-70. - (Проаналізовано фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості, а саме: кондитерської, хлібопекарської, пиво-безалкогольної, молочної, м'ясної, цукрової. Виявлено основні причини недостатнього фінансування та вкладання коштів як іноземними, так і вітчизняними інвесторами.), Ж69879 Характеристика та найближчі перспективи розвитку вітчизняного кондитерського ринку / Н.І. Климаш // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2008. — N 26. — С. 52-54. - (Досліджено стан і проаналізовано вітчизняний кондитерський ринок за видами продукції. В процесі аналізу виявлено позитивні зміни та негативні фактори, що гальмують розвиток кондитерської галузі. Запропоновано конкретні заходи щодо зміцнення позицій українських підприємств, виробників кондитерської продукції.), Ж23291 Аналіз забезпеченості сировинними ресурсами у кондитерському виробництві / С.В. Романьок // Актуал. пробл. економіки. — 2007. — N 8. — С. 132-138. - (Досліджено динаміку обсягу виробництва борошняних, цукристих і шоколадних кондитерських виробів. Оцінено економічну ефективність використання енергоресурсів. Проаналізовано забезпеченість сировинними ресурсами у кондитерській промисловості та прибутковість виробничого процесу за видами економічної діяльності.)
Статистичний аналіз кондитерської промисловості в Україні у 2000-2009 роках, РИНОК КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ УКРАЇНИ, Аналіз кондитерської промисловості в Україні у 2000-2010 роках, КЛАСИФІКАЦІЯ ВІТЧИЗНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ, ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ , ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ТА ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСФОРМАЦІЙ У СИСТЕМІ ЦІННОСТЕЙ ЙОГО УЧАСНИКІВ, АНАЛІЗ РОЗВИТКУ РИНКУ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ В УКРАЇНІ
|
| 2.
Запитує: Ирина (13.11.2012) Тема запиту: Особливості страв, кулінарних та кондитерських виробів, напоїв Болгарії. Допоможіть в пошуку. Дякую. |
Примітка: для написания диплома Ключові слова: Кухня Болгарії -- Болгарія
Доброго дня! Пропонуємо Вам переглянути наступні матеріали:: Видання є в НБУВ: ВА606279 Лучшие рецепты болгарской кухни [Текст] / сост. Ц. Дмитрова. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2001. - 256 с., В339641/Ч. 2 Новоженов, Юрий Михайлович Кухни народов мира [Текст] : практ. пособие / Ю. М. Новоженов, Л. Н. Сопина. - М. : Высшая школа, 1993. ( Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 1993. - 288 с. ), ВА559925 Болгарская кухня. - Х. - 1994. - 315 с. ![](/irbis64r_81/images/cc.jpg) , АО257866 Болгарская кухня. - Одесса. - 1994. - 72 с., В339995/Кн. 1 Здобнов, Олексій Іванович Страви народів світу [Текст] / О. І. Здобнов. - К. : Вища школа, 1994 . ( Кн. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 1994. - 312 с.), ВА68870 Чолчева, Пенка. Сьвременна готварска книга. 3-го доп. изд. - София. - 1968. - 590 с., ВА689149 Пропанова, Мария. Бьлгарски празници и традиции. - Пловдив. - 2006. - 263с., ВА562086 Пашук, Зинаида Николаевна. Традиции и кухня славян [Текст] / З. Н. Пашук, Т. К. Апет. - Минск : Вышейшая шк., 1994. - 383 с., ВА588293 Календарни празници и обичаи на Българите [Текст] : енциклопедия / съст. В. Бенина-Маринкова [и др]. - София : Дринов : Българска енциклопедия- БАН, 1998. - 96 с.
Болгарская кухня, Кухня європейських країн, Особенности болгарской кухни, Find Bulgarian Food, Дерман І. П. ВЕСІЛЬНА ТА РОДИЛЬНА ОБРЯДОВІСТЬ УКРАЇНСЬКОГО ТА БОЛГАРСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ ПІВДЕННОЇ УКРАЇНИ В 20-Х – НА ПОЧАТКУ 40-Х РР. ХХ СТ. (НА МАТЕРІАЛАХ УСНОЇ ІСТОРІЇ) / І. П. Дерман // Наукові праці історичного факультету Запорізького національного університету. - 2010. - Вип. XXVIII. - С. 231-233., Петрова Е. В. Именные дни в семейной обрядности болгар Бессарабии : ритуальная структура и эволюция / Е. В. Петрова // Дриновський збірник. - 2008. - Т. 2. - С. 280-284.
|
| 3.
Запитує: Олександр (26.02.2019) Тема запиту: Доброго дня! Потрібна інформація за останні 5 років за темою : Рослинні добавки до борошняних кондитерських виробів. |
Ключові слова: росинні добавки -- борошняні кондитерські вироби
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ. Видання є в НБУВ: ВА747303 Лисюк Г. М. Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів / Г. М. Лисюк, Н. В. Верешко, А. М. Чуйко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 174 с., ВС51788 Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 152 с., ВА820541 Харчові добавки та цукристі речовини в технології хлібобулочних виробів / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. чл.-кор. НААН України д-ра техн. наук, проф. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - 256 с., ВА801758 Ракша-Слюсарева О. А. Харчові добавки / О. А. Ракша-Слюсарева; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ЛАНДОН-XXI, 2014. - 548 c., РА325289 Стрижак С. Г. Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / С. Г. Стрижак; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2003. - 18 c., Ж69879 Кравченко М. Ф. Дослідження технологічних властивостей фітопорошків / М. Ф. Кравченко, Н. Ю. Ярошенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4. - С. 192-198.
Лозова Т. М. Дослідження антиоксидантної активності природних добавок / Т. М. Лозова, Х. І. Ковальчук // Вісн. Львів. комерц. академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 6-9., Оболкіна В. Вміст рослинних БАД у кондитерських виробах / В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 1. - С. 17-19., Чуйко А. М. Концептуальні підходи до розробки борошняної продукції лікувально-профілактичного призначення / А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, О. С. Ноздрачова, А. О. Гаряга // Молодий вчений. - 2014. - № 5(1). - С. 19-22., Лозова Т. М. Вплив добавок рослинного походження на збереження якості жирової основи кексів / Т. М. Лозова, Х. І. Ковальчук // Наук. пр. [Одеськ. нац. академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 171-174., Павлюк Р. Ю. Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості / Р. Ю. Павлюк, М. Л. Павлишин // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 40-47., РА370793 Паливода С. Д. Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної дії : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / С. Д. Паливода; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2010. - 21 c., Реферативна база даних , Наукова періодика України
|
|
|
|