Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>RZN=Л<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Запитує: Деньга (22.11.2010) Тема запиту: Очистка води |
| 2. |
Запитує: Надія (02.03.2011) Тема запиту: Камедь рожкового дерева |
Ключові слова: Гидроколлоиды -- камедь -- камедь рожкового дерева Видання є в НБУВ: Ж29432 Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці / В.М. Пасічний, П.М. Сабадаш // Харч. пром-сть. — 2005. — N 4. — С. 61-63. - (Наведено результати дослідження буферної ємності карагенанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара та гуару за умов їх спільного використання, а також разом з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. З'ясовано вплив їх на функціонально-технологічні показники фаршевих емульсій для консервного виробництва.), Ж16789 Особенности технологии и реологическое изучение гелевых основ с камедью рожкового дерева / И.И. Баранова // Запорож. мед. журн. — 2009. — 11, N 2. — С. 58-60., Ж29432 Розробка стабілізаційних систем для фаршевих емульсій / В.М. Пасічний, П.М. Сабадаш // Харч. пром-сть. — 2008. — N 6. — С. 22-25. - (Наведено результати дослідження в'язкості розчинів карагенанів, камеді ксантану, ріжкового дерева, тари та гуару за умов їх спільного використання, а також разом із кухонною сіллю, хлоридом калію та кальцію, сумішами фосфатів і лимонної кислоти. Виявлено вплив їх на функціонально-технологічні показники фаршевих емульсій для консервного виробництва.), ВА671026 Популярные пищевые добавки = The Health Professional's Guide to Popular Dietary Supplements: Справ. по распростран. пищевым добавкам / Э. Сарубин. — К.: Олимп. лит., 2005. — 479 с. ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ НА РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСИВОСТІ ВОДНИХ РОЗЧИНІВ ГІДРОКОЛОЇДІВ, Гидроколлоиды и источники их получения, Н О В І Т Н І Т Е Х Н О Л О Г І Ї О З Д О Р О В Ч И Х П Р О Д У К Т І В, Камедь рожкового дерева, Камедь рожкового дерева Е410, Камедь , Камедь рожкового дерева Е410 (e410), Камедь рожкового дерева вредна или пригодна к употреблению
|
| 3. |
Запитує: Юрий Анисимов (06.04.2011) Тема запиту: Интересует, поступил ли в библиотеку журнал <Каучук и резина>№5, 2010 г. |
Примітка: Необходимо найти статью на с. 5-10 журнала. Ключові слова: Каучук и резина
Добрий день! У відповідь на Ваш запит повідомляємо, що журнал, який ви прохаєте знайти у фондах НБУВ, відсутній. Останні надходження номерів журналу <Каучук и резина> були №1, №2, №3, №4, №5, №6 за 2009 р.
|
| 4. |
Запитує: Андрей (13.04.2011) Тема запиту: D. Q. Kern, Process Heat Transfer, McGraw Hill, New York (1950). 6. D. S. Davis, How to correlate viscosity data, Brit. Chem. Eng. 3, 210 (1958). эсть ли у вас данная литература ? |
Ключові слова: Kern -- British Chemical Engineering
Шановний Андрію! Книга D. Q. Kern, Process Heat Transfer, McGraw Hill, New York (1950) відсутня в фондах НБУВ. Журнал British Chemical Engineering (1958, vol. 3) зберігається за шифром Ж34604.
|
| 5. |
Запитує: Денис (11.07.2011) Тема запиту: Здравствуйте! Меня интересуют материалы по темам: Механическая обработка композиционных материалов при сборке авиационных конструкций; основы резания армированных композиционных материалов; обработка отверстий в композиционных материалах |
Ключові слова: композиционные материалы
Добрий день! Пропонуємо переглянути наступні матеріали. Для того, щоб переглянути картку, натисніть на її зображення. Видання є в НБУВ: ВА614621 Кулик, Виктор Иванович. Композиционные материалы: классификация, армирующие волокна и реактопластичные связующие [Текст] : учеб. пособие / В. И. Кулик ; ред. Е. В. Мешков ; Балтийский гос. технический ун-т "Военмех". - СПб. : [б.и.], 2000. - 160 с., ВА728990 Иванова, Лина Александровна. Композиционные материалы [Текст] : монография / Иванова Л. А., Сергеева А. Е., Косицын Н. О. ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О. : ТЭС, 2010. - 189 с., ВА682789 Юскаев, Владимир Борисович. Композиционные материалы [Текст] : учеб. пособие / В. Б. Юскаев ; Сумский гос. ун-т. - Сумы : Издательство СумГУ, 2006. - 199 с, Гайдачук, Виталий Евгеньевич, Карпов, Яков Семенович. Композиционные материалы в конструкциях летательных аппаратов. , Гайдачук, Виталий Евгеньевич, Карпов, Яков Семенович. Физико- механические и эксплуатационные свойства композиционных материалов . , Гайдачук, Виталий Евгеньевич. Технология производства летательных аппаратов из композиционных материалов. , Гайдачук, Виталий Евгеньевич. Технология производства конструкций летательных аппаратов из композиционных материалов. , Гайдачук, Виталий Евгеньевич. Конструктивно- технологические принципы производства деталей ЛА из композиционных материалов. Моделирование носовой части фюзеляжа, выполненной из композиционных материалов, с помощью систем CAD/CAM/CAE, Моделирование откидной панели крыла, выполненной из композиционных материалов, при помощи системы CAD/CAM/CAE «UNIGRAPHICS», АНАЛИЗ ЭФФЕКТИВНОГО ПРИМЕНЕНИЯ УГЛЕРОД-УГЛЕРОДНЫХ КОМПОЗИЦИОННЫХ МАТЕРИАЛОВ В ГАЗОТУРБИННЫХ ДВИГАТЕЛЯХ, Статистическая прочность на вырыв и смятие втулок в панелях из КМ, ТЕПЛООБРАЗОВАНИЕ И ТЕМПЕРАТУРА РЕЗАНИЯ ПРИ АЛМАЗНО-АБРАЗИВНОМ ШЛИФОВАНИИ ПОЛИМЕРНЫХ КОМПОЗИЦИОННЫХ МАТЕРИАЛОВ, Копань, В. Композиційні матеріали [Електронний ресурс] / В. Копань. - К. : Видавництво Пульсари, 2004. - 199 с.
|
| 6. |
Запитує: Олександр (10.11.2011) Тема запиту: Скажіть, у Вас є "ТИ 18-6-57-84 Технологическая инструкция по обработке и розливу питьевых минеральных вод" |
| 7. |
Запитує: Олександр (11.11.2011) Тема запиту: Скажіть, чи є у Вас наступні книги: Бутилированная вода. Типы, состав, нормативы.Автор: Под редакцией Дороти Сениор и Николаса Деге. Издательство: Профессия CIP-мойка на пищевых производствах.Редактор-составитель А. И. Тамим.Издательство: Профессия Газированные безалкогольные напитки. Рецептуры и технологии.Дэвид П. Стин, Ф. Р. Эшхерст.Издательство: Профессия |
Ключові слова: Бутилированная вода. Типы, состав, нормативы -- CIP-мойка на пищевых производствах -- Газированные безалкогольные напитки. Рецептуры и технологии
Добрий день, Олександре! На жаль, тільки один документ із представленого Вами списку, відображений у каталогах нашої Бібліотеки . Видання є в НБУВ: ВС44321 Бутилированная вода: типы, состав, нормативы / Дороти Сениор (ред.)Е.С. Боровикова (пер.с англ.яз.2-го изд.), Николас Деге (ред.), Т.О. Зверевич (пер.с англ.яз.2-го изд.). — СПб. : Профессия, 2006. — 418с. : рис., табл. — (Серия "Научные основы технологии"). — Перевод изд.: Technology of Bottled Water. 2-nd ed. Oxford, 2005.
|
| 8. |
Запитує: Володимир (16.11.2011) Тема запиту: Шукаю книгу - "Заготовка и переработка меда". Чепурной ( Агропромиздат, 1987 ). |
Примітка: Наявність у бібліотеці - єлектронний вигляд, читальний зал, можливість копіювання. Ключові слова: Чепурной -- Заготовка и переработка меда
Добрий день! У відповідь на Ваш запит повідомляємо, що книги, яку Ви просите знайти у фондах НБУВ немає.
|
| 9. |
Запитує: Олександр (17.11.2011) Тема запиту: Доброго дня! Я планую організувати лінію фасування меду. Скажіть, у Вас є література, яка б могла мені допомогти, а саме: технологія фасування меду, виробниче обладнання, організація виробництва... Дякую! |
Ключові слова: мед -- технологія -- виробництво -- фасування -- бджільництво
Добрий день! Пропонуємо переглянути наступні матеріали: Видання є в НБУВ: Ж14378 Місце України у світовому виробництві меду / С.А. Чехов // Вісн. аграр. науки. — 2002. — N 3. — С. 84. - (Розглянуто світовий ринок меду, зокрема, його виробництво, експорт та імпорт, визначено місце України на ньому, розглянуто особливості виходу вітчизняних виробників продукції бджільництва на даний ринок.), ВА598792 Мaтеріали ХІІ Міжнародного конгресу Федерації бджолярських організацій країн Центральної і Східної Європи - АПІСЛАВІЇ, (Київ, 14 - 17 трав. 1998 р.) / Ред.: П.І. Прокопович; УААН. Ін-т бджільництва ім. П.І.Прокоповича. — К., 1999. — 262 с. - (Розглянуто актуальні проблеми біології, утримання та розведення медоносної бджоли, профілактики і лікування хвороб бджіл (аскосферозу, нозематозу). Наведено результати досліджень у галузі технології виробництва, переробки, сертифікації та стандартизації продуктів бджільництва, зокрема, розглянуто різні способи одержання маточного молочка, сортові особливості амінокислотного складу меду, специфічний спосіб визначення істинності бджолиної отрути тощо.), Ж69225 Перспектива виробництва вітчизняних продуктів харчування / Л.Д. Білошкуренко, А.О. Попова // Тавр. наук. вісн. — 1999. — Вип. 11, ч. 2. — С. 119-121. , ВА695015 Хвороби бджіл та основи бджільництва: навч. посіб. / О.Є. Галатюк. — Житомир: Полісся, 2006. — 278 с. - Висвітлено технологію ведення бджільництва та клініко-епізотологічні, лабораторні методи діагностики та засоби профілактики хвороб у бджіл. Охарактеризовано анатомію, фізіологію, породи та районування бджіл, бджолину сім'ю, раціональні методи підвищення продуктивності пасік, промислову технологію виробництва меду, квіткового пилку, прополісу, бджолиної отрути та маточного молочка.), ВА 514973 Технология производства и переработки продуктов пчеловодства: Сб. науч. тр./ НИИ пчеловодства; Отв. ред. Ю.Н. Кирьянов.- Рыбное, 1989.- 147 с., ВА639084 Настольная книга пчеловода [Текст] / Н. А. Тихомирова. - Х. : Фолио ; Х. : Единорог, 2003. - 511 с. - Основний фонд, ВА561669 Филиппов, Петр Иванович. Природы дар бесценный [Текст] : мед и другие продукты пчеловодства в питании и медицине / П. И. Филиппов, А. Г. Бутов. - Ставрополь : Кн. изд-во, 1991. - 158 с., ВА634671 Продукты пчеловодства: 1200 полезных советов [Текст] / сост. В. П. Забоенков. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2002. - 192 с. - Основний фонд, СТ2827 Мед натуральний. Технічні умови [Текст] / розроб. Л. Боднарчук [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 19792-87; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 21 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 21. - Основний фонд, СТ3459 Мед із фітодобавками. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України). - Основний фонд, Старков В.Е. Как опредилить качество меда. , Ряховский В.И. Мед, воск, прополис. , ВА 556597 Кривцов, Николай Иванович, Лебедев, Вячеслав Иванович. Получение и использование продуктов пчеловодства.- М.: Нива России, 1993.- 285 с., Аганин, Анатолий Васильевич. Мед и его исследование. Стратегічні аспекти управління підприємством- виробником меду., О таре для хранения меда
|
| 10. |
Запитує: Анна (21.11.2011) Тема запиту: Доброго дня. Чи наявний у Ваших фондах текст документу: НПАОП 05.2-1.11-79 "Правила з техніки безпеки і виробничої санітарії на рибоводних підприємствах і внутрішніх водоймищах" виданий 1979 Мінрибгосп СРСР ? |
Ключові слова: Правила -- техніка безпеки
Добрий день! На жаль, документ представлений Вами , у каталогах нашої бібліотеки не відображений. Пропонуємо переглянути видання, що зберігається в фондах НБУВ. Видання є в НБУВ: Правила техники безопасности и производственной санитарии на рыбоводных предприятиях и внутренних водоемах.
|
| 11. |
Запитує: Олександр (28.11.2011) Тема запиту: Доброго дня. Я планую відкрити виробництво мінеральних вод. Чи є у Вас методична літертура, в якій можна знайти, які потрібно документи щодо створення виробництва, послідовність дій ... Дякую! |
Ключові слова: виробництво -- мінеральні води -- документи
Добрий день! На жаль, інформації з Вашої теми небагато. Деяка інформація міститься у наступних джерелах: Видання є в НБУВ: СТ2573 ДСТУ 878:2006. Води мінеральні природні фасовані. Загальні технічні умови / О... Нікіпелова (розроб.). — Офіц. вид — К. : Держспоживстандарт України, 2006. — ІІІ, 14с. — (Національний стандарт України)., ВА642023 Збуржинський Владислав Францевич. Виробництво пива, прохолодних напоїв та мінеральних вод в Україні: стратегія ефективності економічного зростання / НАН України; Рада по вивченню продуктивних сил України / П.П. Борщевський (відп.ред.). — К. : Науковий світ, 2002. — 197с., СТ4923 Мінеральні та питні води, розлиті в полімерні пляшки марки ПЕФТ. Метод визначення діоксиду вуглецю [Текст]. - Чинний від 2010-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України)., ВА744697 Україна. Закони. Водний кодекс України [Текст]. - Кодекс України про надра. - Лісовий кодекс України. - Повітряний кодекс України : станом на 1 верес. 2011 р. : відповідають офіц. тексту. - Х. : Право, 2011. - 248 с. Підприємства щодо виробництва і розливу мінеральних та штучно-мінералізованих вод Державні санітарні правила та норми ДсанПіН 4.4.4.065-00 , З А К О Н У К Р А Ї Н И Про питну воду та питне водопостачання , Теоретичні аспекти державного регулювання видобутку та раціонального використання мінеральних вод, Розмиті береги мінеральних річок. Аналіз нормативної документації, яка регламентує виробництво фасованих мінеральних вод, Проект нормативно-технічного забезпечення виробництва лікувально-столової мінеральної води
|
| 12. |
Запитує: Ірина (22.12.2011) Тема запиту: Технологія виготовлення плавлених сирів, їх асортимент, хімічний склад. Особливості приготування ковбасних сирів, продуктовий розрахунок. предмет - харчові технології. Дякую за допомогу в пошуку. |
Примітка: написание курсовой Ключові слова: виготовлення плавлених сирів -- харчові технології -- продуктовий розрахунок -- ковбасні сири
Добрий день! На Ваш запит пропонуємо: Видання є в НБУВ: РА333335 Бовкун, Алла Олександрівна. Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с., Ж14378 Єресько Г.О., Гуляєв-Зайцев Вісник аграрної науки. - 2001.-№9.- С.62-64.С.С., Бовкун А.О. Фізико-хімічні процесі виробництва пастоподібних плавлених сирів на основі кисломолочного сиру, Ж28338 Харчова і переробна промисловість - 2002 - №9.-С.22-23. Бовкун А.О. Високоякісні плавлені сири, Ж69944 Вдосконалення технології і розробка нормативної документації на виробництво м'яких сирів / Г.М. Ножечкіна // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. — 2010. — N 1. — С. 67-71.(На базі аналізу одержаних результатів досліджень складу та якості молока у східному регіоні лісостепової природнокліматичної зони України підібрано й перевірено за виробничих умов раціональні технологічні операції для усунення окремих вад та поліпшення сиропридатності молока; експериментально визначено середньомісячні розрахункові коефіцієнти й спрощено методику розрахунку нормалізації; розраховано сезонні норми втрат і витрат сировини. Це дозволило вдосконалити традиційні технології м'яких сичужних сирів Камамбер і Брі й розробити нормативну документацію ТУ У 15.5-20025019-002:2009 "Сири м'які". Вдосконалені технології м'яких сирів впроваджено у виробництво.), Ж14378 Використання зернових наповнювачів при виробництві сиркових виробів / Л.А. Млечко, Т.В. Пічкур // Вісн. аграр. науки. — 2002. — N 6 . — С. 71-73. , Ж69765/тов. Вісник Львівської комерційної академії / Ред.: Б.Д. Семак. — Л., 2008. — 190 с.( Розглянуто питання виробництва екологічно чистих харчових продуктів в Україні. Проаналізовано шляхи та напрями покращення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі, асортименту плавлених сирів, кавових напоїв, мармеладу. ), ВА578615 Молочна справа: Підруч. для студ. і викл. вузів / Р.Й. Кравців, В.І. Хоменко, Я.Ю. Островський. — К.: Вища школа, 1998. — 279 с. (Описано поживну цінність, фізичний і хімічний склад, технологію одержання, переробки, транспортування, зберігання і сепарування молока і молокопродуктів (кисломолочних продуктів, масла, сиру), вплив різних факторів на їх склад і властивості. ), ВА609048 Кириллова, Лариса Григорьевна. Технология сыра [Текст] : учеб. пособие / Л. Г. Кириллова, Л. В. Батищева ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2000. - 56 с., РА334680 Метельська, Наталія Станіславівна. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с., ВА599343 Туринський, Василь Михайлович. Технологія виробництва овечих сирів в колективних і фермерських господарствах [Текст] / В. М. Туринський [та ін]. - К. : БМТ, 2000. - 135 с., СТ2957 Сири плавлені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Орлюк [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1434-92; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с., СТ2799 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод) (ISO 5534:2004 IDF 4:2004, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. А. Українець [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. , ВА716543 Сири [Текст] : довідник / авт.-упоряд. В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-СТАНДАРТ, 2008. - 144 с. НАУКОВІ НАПРЯМИ ОПТИМІЗАЦІЇ СТВОРЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ НОРМ І НОРМАТИВІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ТЕХНОЛОГІЯ СИРУ, НОВЕ В ТЕХНОЛОГІЇ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ, ПРОДУКТОВий ПОРТФЕЛь СИРНОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ, ВИКОРИСТАННЯ СИРОВАТКИ У ПРОЦЕСІ ВИРОБНИЦТВА РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ, РОЗРОБКА АПАРАТУРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СХЕМИ ВИРОБНИЦТВА М'ЯКИХ СИРІВ ТА РОЗСОЛЬНОГО СИРУ ФЕТА, ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА ПЛАВЛЕНОГО СЫРА, Технология производства плавленного сыра., ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА ПЛАВЛЕНОГО СЫРА, НОВА ШКАЛА ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ І ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ, ПРОИЗВОДСТВО ПЛАВЛЕНЫХ СЫРОВ НА ОСНОВЕ СУХИХ ИНГРЕДИЕНТОВ., ДОСЛІДЖЕННЯ АДГЕЗІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРНОЇ ПИЛЮКИ, ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ РОЗРАХУНКУ НОРМАЛІЗАЦІЇ МОЛОКА У ВИРОБНИЦТВІ СИРІВ
|
| 13. |
Запитує: Катерниа (04.01.2012) Тема запиту: Допоможіть, будь ласка, з підбором літератури на тему "Визначення кріоскопічної температури морозива" |
Ключові слова: кріоскопічна температура -- морозиво -- технологія -- виробництво
Добрий день! Пропонуємо переглянути наступні джерела: Видання є в НБУВ: ВА734446 Технологія морозива [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / І. І. Бартковський [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій [та ін.]. - К. : [б. в.], 2010. - 246, [20] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 218-219. - 800 экз., ВА717313 Технологія виробництва молока і молочних продуктів: підручник / М.І. Машкін, Н.М. Париш. — К.: Вища освіта, 2006. — 351 с. - (Описано склад і джерела формування основних компонентів молока, розкрито його властивості та фактори впливу на них. Охарактеризовано технологічні процеси виробництва цільномолочних продуктів, масла, сиру, морозива, молочних консервів, продуктів із знежиреного молока, маслянки та молочної сироватки з використанням високопродуктивних потокових технологічних ліній.), ВА668338 Технологія незбираномолочних продуктів: Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т.А. Скорченко, Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, О.В. Кочубей; Нац. ун-т харч. технологій. — Вінниця: Нова Кн., 2005. — 261 с. - (Показано можливості покращання технологічного процесу виробництва морозова на основі застосування нетрадиційної сировини. Встановлено вплив технологічних факторів на структуру морозива.), ВА717313 Технологія виробництва молока і молочних продуктів: підручник / М.І. Машкін, Н.М. Париш. — К.: Вища освіта, 2006. — 351 с. - (Описано склад і джерела формування основних компонентів молока, розкрито його властивості та фактори впливу на них. Охарактеризовано технологічні процеси виробництва цільномолочних продуктів, масла, сиру, морозива, молочних консервів, продуктів із знежиреного молока, маслянки та молочної сироватки з використанням високопродуктивних потокових технологічних ліній.), ВА722697 Товарознавчі аспекти підвищення якості морозива з використанням нетрадиційних добавок рослинного та тваринного походження: монографія / А.М. Чуйко, О.Є. Шевченко, Г.І. Дюкарева; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2009. — 142 с. - (Розглянуто наукові та практичні передумови формування якості морозива з використанням нетрадиційних домішок рослинного та тваринного походження. Показано роль багатокомпонентних сумішей у раціональному харчуванні, наведено товарознавчу характеристику морозива. Описано хімічний склад, функціональні та структурно-механічні властивості молочно-білкового концентрату (копреципітату) з еламіном як перспективного напівфабрикату для виробництва морозива. Обгрунтовано шляхи підвищення якості молочного, вершкового морозива та пломбіру з використанням копреципітату та еламіну, розроблено раціональні технології його виробництва. Наведено результати комплексного й інтегрального оцінювання якості нових видів морозива, зокрема, під час зберігання.) МЕТОДИКА ГІДРОДИНАМІЧНОГО ТА ТЕПЛОВОГО РОЗРАХУНКУ ВДОСКОНАЛЕНОГО ФРИЗЕРА, Технологія морозива: Загальні технологічні операції., МОДЕЛЮВАННЯ КОНТАКТНОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, "Особенности определения холодильной нагрузки при производстве мороженого", РАСЧЕТ ПРОДОЛЖИТЕЛЬНОСТИ ЗАМОРАЖИВАНИЯ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ
|
| 14. |
Запитує: Ірина (23.01.2012) Тема запиту: Товарознавча характиристика асортементу оцінка якості засобів для прання на матеріалах торгівельного підприємства. Допоможіть в пошуку. Дякую. |
Примітка: написание курсовой Ключові слова: товарознавство -- засоби для прання -- асортимент -- якість -- миючий засіб
Доброго дня, Ірино! Перегляньте наступні матеріали. Видання є в НБУВ: Ж15241 Упаковка для засобів прання та чищення (стан та перспективи розвитку) / В.М. Кривошей // Упаковка. — 2010. — N 5. — С. 30-32. Зроблено аналіз українського ринку миючих засобів для прання та чистячих засобів і визначено тенденції його розвитку. Окремо для кожної групи засобів визначено і проаналізовано споживчу та транспортну упаковки. На основі структури упаковки і її основних характеристик розраховано потребу у споживчій та транспортній упаковках і пакувальних матеріалах для їх виготовлення. , СТ5680 Засоби мийні синтетичні порошкоподібні. Загальні технічні вимоги та методи випробовування [Текст]. - На заміну ДСТУ 2972-94 (ГОСТ 25644-96) ; Чинний від 2011-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 8 с. : рис., табл., В345324/Ч. 3 Товарознавство непродовольчих товарів [Текст] : навч. посібник для самостійної роботи студ. товарознавчо-комерційного профілю вищих навч. закл. / уклад. І. С. Полікарпов [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л., 2001 . Ч. 3 : Товари господарського призначення. - [Б. м.] : [б.в.], 2003. - 176 с. , В347780/Ч. 3 Товарознавство непродовольчих товарів [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад. І. С. Полікарпов [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво ЛКА, 2002 . Ч. 3 : Товари господарського призначення / уклад. В. С. Лукашов [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2003. - 128 с.: табл., СТ3101 Речовини поверхнево-активні [Текст]. - Засоби мийні для прання тканин. Настанови щодо проведення порівняльних випробувань (ISO 4319:1977, IDT). - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 13 с. - (Національний стандарт України)., ВА729599 Товарознавство господарських, будівельних та товарів культурно-побутового призначення" (Вироби культурно-побутові). Кредитно-модульна система організації навчального процесу [Текст] : навч. посіб. для самост. роботи студ. вищ. навч. закл. ден. та заоч. форм навч. напряму підгот. "Товарознавство і торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; уклад.: Полікарпов І. С. [та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. - 139 с. , ВА683250 Шубин, Александр Александрович. Маркетинг синтетических моющих средств [Текст] / А. А. Шубин [и др.] ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2006. - 243 с ВИБІР МИЮЧОГО ЗАСОБУ ТА СКЛАДУ МИЮЧОЇ ВАННИ ДЛЯ ПРАННЯ ПЛЯМ ЧАЮ , ОЦІНКА БЕЗПЕЧНОСТІ СИНТЕТИЧНИХ МИЙНИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ОДЯГУ , Товарознавство синтетичних миючих засобів, ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПРОГНОЗ РОЗВИТКУ РИНКУ МИЮЧИХ ЗАСОБІВ В УКРАЇНІ, ІДЕНТИФІКАЦІЯ МИЙНИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ПРАННЯ, Складання асортименту торгового підприємства на прикладі синтетичних миючих засобів, СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ МИЙНИХ ЗАСОБІВ
|
| 15. |
Запитує: Ирина (06.03.2012) Тема запиту: Допоможіть в пошуку інформації для написання курсової роботи з дисципліни "Кулінарія": 1. Котлети "Бургундський сюрприз" 2. Торт "Лебедине озеро". Дякую за допомогу. |
Примітка: для курсовой Ключові слова: Торт "Лебедине озеро" -- Котлети "Бургундський сюрприз"
Доброго дня! На жаль, надати список літератури по Вашій темі в рамках Віртуальної служби не представляється можливим, тому що запит сформульований дуже вузько і вимагає поглибленого дослідження. Пропонуємо короткий список літератури більш загального характеру: Видання є в НБУВ: ВА713948 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: навч. посіб. / Г.М. Лисюк, О.В. Самохвалова, З.І. Кучерук, О.М. Постнова, С.Г. Олійник, М.В. Артамонова, О.В. Нєміріч, О.Т. Старчаєнко, П.О. Карпенко. — Суми: Унів. кн., 2009. — 464 с. - (Наведено інформацію про сировину для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, харчові та дієтичні домішки, різноманітні композитні суміші. Викладено вимоги до зберігання сировини та підготовки її до виробництва. Розглянуто наукові основи тістоутворення, технології різних видів тіста, випічних і оздоблювальних напівфабрикатів, процеси та способи художнього оздоблення тортів, тістечок і печива. Описано технології продукції спеціального призначення, національних кондитерських виробів. Наведено відомості щодо розрахунку рецептур цієї продукції, контролю й управління якістю, санітарних норм до виробництва.), ВА732053 Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі: монографія / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. — Л., 2010. — 315 с. - (Проаналізовано вплив основної та допоміжної сировини на якість і споживні властивості кондитерських виробів на вафельній основі. Розглянуто напрями формування виробничого та торговельного асортименту вафель, цукерок на вафельній основі, вафельних тортів та інших продуктів з використанням вафельних листів. Розкрито вплив рецептурних компонентів на стабілізацію якості виробів. Вивчено захисні властивості пакувальних матеріалів під час зберігання вафель.), ВА615053 Бутейкис, Нина Григорьевна. Технология приготовления мучных кондитерских изделий [Текст] : учебник для учрежд. нач. профессион. образования / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова ; Институт развития профессионального образования. - М. : ИРПО ; М. : Академия, 2001. - 304 с.: ил. - (Федеральный комплект учебников. Профессиональное образование)., Ж14378 Створення м'ясних напівфабрикатів для харчування дітей / Г.О. Єресько, Л.У. Войцехівська, О.В. Франко // Вісн. аграр. науки. — 2006 — N 1. — С. 60-53. - (Наведено науково обгрунтовані рецептури котлет, ромштексів, фрикадельок, які відповідають сучасним вимогам якості та безпеки. Розроблено нормативну документацію щодо їх виробництва та досліджено показники харчової цінності даних м'ясних напівфабрикатів.)
|
| 16. |
Запитує: Максим (03.04.2012) Тема запиту: Потрібні матеріали для дипломної роботи на тему "Удосконалення системи управління якістю продукції на підприємстві харчової галузі". Щиро вдячний! |
Примітка: книжкові видання, періодика, монографії, дисертації (автореферати) Ключові слова: система управління -- харчова промисловість -- якість продукції
Доброго дня! На Ваш запит пропонуємо: Видання є в НБУВ: ВА717881 Якість та безпечність продукції: текст лекцій / Т.Д. Костиркіна; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". — Х., 2006. — 168 с., ВА746289 Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 20 - 21 жовт. 2011 р., Харків / ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Укр. т-во товарознавців і технологів, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — Х., 2011. — 205 с. , ВА681016 Управління якістю агропромислової продукції: Навч. посіб. / О.М. Царенко, В.П. Руденко. — Суми, 2006. — 431 с. , Ж29432 Сертифікація систем управління якістю та безпекою харчових продуктів на українських підприємствах в умовах сучасних інтеграційних процесів / О.С. Баглюк // Харч. пром-сть. — 2008. — N 6. — С. 145-147. , Ж69879 Впровадження системи управління якістю у сільськогосподарських підприємствах / Д.Г. Легеза // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2010. — N 34. — С. 58-60., Ж69879 Управління якістю - запорука конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України / О.І. Драган // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. — 2005. — N 17. — С. 187-189., РА347937 Організація інформаційного забезпечення управління якістю продукції птаховиробників: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / О.Х. Давлетханова; Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки" УААН. — К., 2006. — 19 с. — укp. ВДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ У ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ, ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ АПК, УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ ЯК ВАЖЛИВИЙ ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, НОРМАТИВНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ТА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ЯК ОСНОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, СИСТЕМА ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, Стратегія досягнення конкурентних переваг, зорієнтована на якість та безпеку продукції, СИСТЕМА ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ: ОРГАНІЗАЦІЙНО- ПРАВОВИЙ АСПЕКТ, Економічний механізм підвищення якості олієжирової продукції: Автореф. дис... канд. екон. наук / І.С. Педак; Сум. нац. аграр. ун-т. — Суми, 2006. — 19 с. — укp., Менеджмент в молокопереробному підприємстві: Автореф. дис... канд. екон. наук / І.В. Шкурко; Ін-т аграр. економіки УААН. — К., 2002. — 20 с. — укp., Методи та моделі управління якістю і конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами підприємств галузі безалкогольних напоїв): автореф. дис... канд. екон. наук / Г.Г. Ушаков; Держ. вищ. навч. закл. "Київ. нац. екон. ун-т ім. В.Гетьмана". — К., 2008. — 18 с. — укp., Підвищення ефективності управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості: автореф. дис... канд. екон. наук / Л.А. Траченко; Одес. держ. екон. ун-т. — О., 2008. — 19 с. — укp.
|
| 17. |
Запитує: Ірина (24.04.2012) Тема запиту: Система управління лінією розливу мінеральної води. Охорона праці в приміщенні, його схема, кліматичні умови, освітлення і т.д. Допоможіть в пошуку. Дякую. |
Примітка: написання диплому Ключові слова: мінеральні води -- виробництво
Доброго дня! Пропонуємо Вам скористуватись інформацією у наступних джерелах: Видання є в НБУВ: ВА642023 Виробництво пива, прохолодних напоїв та мінеральних вод в Україні: стратегія ефективності економічного зростання / В.Ф. Збуржинський; Ред.: П.П. Борщевський; НАН України. Рада по вивч. продукт. сил України. — К.: Наук. світ, 2002. — 197 с. - (Висвітлено особливості виробництва пива, прохолодних напоїв та мінеральних вод. Розглянуто сучасний стан і тенденції виробництва та споживання безалкогольних напоїв.), СТ2573 Води мінеральні природні фасовані. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Нікіпелова [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну ДСТУ 878-93; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України). Миргородський завод мінеральних вод (МЗМВ), ТОВ «Карпатські мінеральні води», Підприємства щодо виробництва і розливу мінеральних та штучно-мінералізованих вод Державні санітарні правила та норми ДсанПіН 4.4.4.065-00 , Правові аспекти використання природних мінеральних вод в Україні, Теоретичні аспекти державного регулювання видобутку та раціонального використання мінеральних вод, З ДОСВІДУ ДЕРЖСАННАГЛЯДУ ЗА ЯКІСТЮ ФАСОВАНОЇ ПИТНОЇ ВОДИ, Організація технологічного процесу виробництва фасованих мінеральних вод, Нові ДСТУ 878:2006 «Води мінеральні природні фасовані» Проблеми їх впровадження, Гігієнічні норми і правила для бутильованої/упакованої питної води
|
| 18. |
Запитує: Ирина (29.10.2012) Тема запиту: Допоможіть в пошуку. Тема: Сучасний асортимент алкогольних напоїв та його відмінні особливості. Дякую за допомогу. |
Примітка: для написания диплома Ключові слова: алкогольна продукція -- лікеро-горілчана продукція -- асортимент
Доброго дня! Сподіваємось, Вам стануть у нагоді наступні джерела: Видання є в НБУВ: ВА700504 Головкова Л. С. Товароведение продовольственных товаров [Текст] : курс лекций / Л. С. Головкова, С. А. Прокофьева ; Классический приватный ун-т. - 2-е изд., испр. и доп. - Запорожье : КПУ, 2008. - 500 с., СТ4438 Горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані. Аналіз органолептичний. Метод визначання інтенсивності смаку [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с.: табл., рис. - (Національний стандарт України), ВА642779 Коробкіна З. В. Товарознавство смакових товарів [Текст] : підручник / З. В. Коробкіна, О. Л. Романенко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 380 с. - (Серія "Товарознавство"). , Ж28324 Литовченко О.М. Плодово-ягідне виноробство України у ХХ столітті / О.М. Литовченко // Садівництво : Міжвід. темат. наук. зб. — 2000. — Вип. 50. — С. 301-317. , Ж14378 Загоруйко В.О. Про державне регулювання виробництва та обігу спирту і алкогольних напоїв в Україні / В.О. Загоруйко, І.Г. Матчина, Д.Б. Волинкіна // Вісн. аграр. науки . — 2005. — N 2. — С. 59-62. — укp. Мельничук О. І. Особливості розвитку сучасного вітчизняного ринку продукції підприємств спиртової галузі агропромислового комплексу [ Електронний ресурс ] / О. І. Мельничук . - Режим доступу : URL : http://www.nbuv.gov.ua/portal/chem_biol/avpch/En/2011_60/Melnych.pdf . - Назва з екрану., Исследование ассортимента ликероводочных изделий, Формирование ассортимента крепких алкогольных напитков в супермаркете, Крестьянполь Л. Ю. АНАЛІЗ СТАНУ ВІТЧИЗНЯНОГО АЛКОГОЛЬНОГО РИНКУ / Л. Ю. Крестьянполь // Технологічні комплекси. - 2011. - №3. - С. - 82 - 83., Расулова У. С., ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА АЛКОГОЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ В УМОВАХ КРИЗИ [ Електронний ресурс ] / У. С. Расулова, Ю. О. Литвинчук . - Режим доступу : URL :http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/Tiru/2010_29/Rassul.pdf . - Назва з екрану., Власов Д. В. Світовий та регіональні ринки напоїв / Д. В. Власов // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Сер. Економічні науки. - Черкаси, 2009. - Вип. 22, ч. 2. - С. 174-179.
|
| 19. |
Запитує: Ирина (30.10.2012) Тема запиту: Допоможіть в пошуку. Тема: Порівняльна оцінка асортименту, гарантійності тари, етикеток і маркування виноградних вин столових різних товаровиробників(за матеріалами спеціалізованих магазинів або супермаркитів в м.Хмельницькому). Дякую за допомогу. |
Примітка: для написания диплома Ключові слова: виноробство -- виноградарство
Доброго дня! На жаль, надати список літератури по Вашій темі в рамках Віртуальної служби не представляється можливим, тому що запит сформульований дуже вузько і вимагає поглибленого вивчення. Пропонуємо короткий список літератури більш загального характеру: Видання є в НБУВ: ВА641686 Авидзба, Анатолий Мканович. Экономика виноградарства Крыма: теория и практика функционирования [Текст] / А. М. Авидзба, С. Г. Черемисина. - Ялта : Адонис, 2003. - 247 с., ВА614342 Экспертиза качества виноградных вин [Текст] : метод. руководство МР-004-01 / авт.-сост. Л. Г. Елизарова ; общ. ред. П. А. Красовский ; Независимая экспертная компания "Мосэкспертиза". - 2. изд., испр. - М. : Автономная некоммерческая организация "Московская высшая школа экспертизы", 2001. - 50 c., В352943/1 Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст] : навч. посіб. / Нац. аерокосм. ун-т ім. М. Є. Жуковського "Харк. авіац. ін-т". - Х. : ХАІ, 2010 . - Ч. 1 / О. О. Поліщук, О. А. Цирюк, Г. М. Колоскова, В. Ю. Колосков. - Х., 2010. - 87 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 86. - 100 экз., В352943/2 Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст] : навч. посіб. / Нац. аерокосм. ун-т ім. М. Є. Жуковського "Харк. авіац. ін-т". - Х. : ХАІ, 2010 . - Ч. 2 / О. О. Поліщук [та ін.]. - 2011. - 76 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 73. - 50 экз Черемісіна C. Г. ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА СУЧАСНОГО СТАНУ ВИНОГРАДО-ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЄВРОПИ / С. Г. Черемісіна // Агроінком. - 2011. - №1 - 3. С. 1 - 12. 011. - №1 - 3. С. 1 - 12., Печериця Ю. Стан та перспективи розвитку ринку вина в Україні / Ю. Печериця // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 36. - С. 26 - 30., ПАВЛОВА О. С., АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ВИНОГРАДАРСТВА ТА ВИНОРОБСТВА / О. С. ПАВЛОВА // Економіка харчової промисловості . - 2009. - № 4. - С. 35 - 39., ЯРОШЕВИЧ Т. С. ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ПРИ ЕКСПЕРТИЗІ ВИНОГРАДНИХ ВИН / Т. С. ЯРОШЕВИЧ, І. Л. РАБЧУК // Товарознавчий вісник. - 2010. - № 2 . - С. 229 - 236., ТКАЧУК В. В., КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ВИН ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА / ТКАЧУК В. В., ЧУЖКОВА О. Ю., ПРЯДКО О. А.// Товарознавчий вісник. - 2012. - Вип. 5. - С. 368 - 371., Богза С. Л., ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КОМПОЗИТИВНОЇ ПАПЕРОВО- ПОЛІМЕРНОЇ ПАКУВАЛЬНОЇ ТАРИ НА ВИННІ ВИРОБИ [ Електронний ресурс ] / С. Л. Богза . - Режим доступу : URL : http://www.nbuv.gov.ua/portal/Soc_Gum/Tti/2010_2/Bogza.pdf . - Назва з екрану.
|
| 20. |
Запитує: Вадим (09.01.2013) Тема запиту: Підкажіть, будь ласка, де можна знайти нормативно-технічну документацію, а саме ТУ 2225-509-04872688 |
| | |
|
|