Бази даних

Віртуальна довідка - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (18)Автореферати дисертацій (15)Реферативна база даних (179)Книжкові видання та компакт-диски (142)Журнали та продовжувані видання (4)
Пошуковий запит: (<.>K=КОВБАСНІ$<.>+<.>K=СИРИ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
 Запитує:           Ірина (22.12.2011)
 Тема запиту:    Технологія виготовлення плавлених сирів, їх асортимент, хімічний склад. Особливості приготування ковбасних сирів, продуктовий розрахунок. предмет - харчові технології. Дякую за допомогу в пошуку.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського