![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>K=СИРОВАТК$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. |
Запитує: Олена (05.05.2015) Тема запиту: Доброго дня! Звертаюся до вас з проханням встановити наявність друкованої праці за темою "Конституційні основи припинення повноважень народних депутатів України", автор якої Сироваткін Станіслав Андрійович. Завчасно дякую! |
| 2. |
Запитує: Гончар Ю.М. (12.10.2016) Тема запиту: Сироватка, сколотини, гідратація сироватки, гідратація сколотини, гарбуз, гомогенізація гарбуза, ферментація волокон гарбуза |
Ключові слова: cироватка -- сколотини -- гарбуз
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ. Також рекомендуємо самостійно ознайомитись з систематичним картковим каталогом, відвідати читальні зали обслуговування періодичними виданнями, читальний зал довідково-бібліографічного обслуговування, які розташовані у приміщенні Головного корпусу НБУВ за адресою: проспект 40-річчя Жовтня, 3. Видання є в НБУВ: ВА660105 Колтунов В. А. Зберігання гарбузових плодів / В. А. Колтунов, Л. М. Пузік; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Харків., 2004. - 366 c. , РА316343 Вересоцький Ю. І. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ю. І. Вересоцький; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ, 2001. - 18 c., РА401483 Красуля О. О. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / О. О. Красуля; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 20 c., РА414544 Чернюшок О. А. Удосконалення технології напоїв із сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / О. А. Чернюшок; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 21 c., РА408244 Назаренко І. А. Технологія молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / І. А. Назаренко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2014. - 20 c., РА414958 Кравець О. І. Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / О. І. Кравець; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20, [1] c., Ж14378 Мінорова А. В. Вплив кислотності середовища на ферментативний гідроліз лактози у молочній сироватці / А. В. Мінорова, І. О. Романчук // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 3. - С. 59-60.
РА367291 Рибіна О. Б. Моделювання процесів комбінованої обробки молочої сироватки електромагнітним полем : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О. Б. Рибіна; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2009. - 18 c., РА327864 Мазняк З. О. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення : автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.12 / З. О. Мазняк; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2003. - 18 c., РА314468 Юдіна Т. І. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування : автореф.дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / Т. І. Юдіна; Харк. держ. акад. технології та організації харчування. - Харків, 2001. - 17 c., РА353466 Ветров В. М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук / В. М. Ветров; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 18 c., Мінорова А. В. Дослідження зміни фізико-хімічного складу ретентату та пермеату під час ультрафільтрації підсирної молочної сироватки / А. В. Мінорова // Прод. ресурси. Сер. : Тех. науки. - 2015. - № 4. - С. 40-45., Ж69443 Головко М. П. Порівняльна характеристика хімічного складу та антиоксидантної активності різних видів молочної сироватки та перспективи її використання у напоях / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту : зб. наук. праць. – Мелітополь, 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 134-139. , Колтунов В. Структурні складові плодів гарбуза / В. Колтунов, М. Булах // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 122-129., Реферативна база даних, Наукова періодика України
|
| 3. |
Запитує: Larysa (24.11.2016) Тема запиту: Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з молочною сироваткою сухою демінералізованою |
Ключові слова: оздоблювальні креми -- оздоблювальні напівфабрикати
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ. Також рекомендуємо самостійно ознайомитись з систематичним картковим каталогом, відвідати читальні зали обслуговування періодичними виданнями, читальний зал довідково-бібліографічного обслуговування, які розташовані у приміщенні Головного корпусу НБУВ за адресою: проспект 40-річчя Жовтня, 3. Видання є в НБУВ: РА411910 Мурзін А. В. Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / А. В. Мурзін; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 c.
РА382333 Федотова Н. А. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н. А. Федотова; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 21 c., РА343716 Федорова Д. В. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей : автореф. дис... канд. техн. наук / Д. В. Федорова; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2006. - 22 c., Фощан А. Л. Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного госп-ва і торгівлі: зб. наук. праць. -Харків, 2012. - Вип. 1. - С. 218-223., Дишкантюк О. В. Вдосконалення процесу екстракції натуральних харчових барвників / О. В. Дишкантюк, О. М. Кондрацька // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 38-40., Поперечний А. М. Визначення впливу технологічних параметрів на кінетику конвективного сушіння напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екстракту кореня солодки / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, В. Г. Корнійчук, Н. В. Кравченко, В. Калараш // Наук. пр.[Одес. нац. акад. харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 108-111., Гніцевич В. А. Використання багатофункціонального напівфабрикату на основі знежиреного молока в технології оздоблювальних кремів [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, Н. В. Вольнова // Наук.пр.[Одес. нац. акад. харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 253-257., Реферативна база даних , Наукова періодика України
|
|
|
|