Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>K=ОЗДОБЛЮВАЛЬНІ$<.>+<.>K=НАПІВФАБРИКАТИ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Запитує: Larysa (24.11.2016) Тема запиту: Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з молочною сироваткою сухою демінералізованою |
Ключові слова: оздоблювальні креми -- оздоблювальні напівфабрикати
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ. Також рекомендуємо самостійно ознайомитись з систематичним картковим каталогом, відвідати читальні зали обслуговування періодичними виданнями, читальний зал довідково-бібліографічного обслуговування, які розташовані у приміщенні Головного корпусу НБУВ за адресою: проспект 40-річчя Жовтня, 3. Видання є в НБУВ: РА411910 Мурзін А. В. Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / А. В. Мурзін; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 c. РА382333 Федотова Н. А. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н. А. Федотова; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 21 c., РА343716 Федорова Д. В. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей : автореф. дис... канд. техн. наук / Д. В. Федорова; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2006. - 22 c., Фощан А. Л. Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного госп-ва і торгівлі: зб. наук. праць. -Харків, 2012. - Вип. 1. - С. 218-223., Дишкантюк О. В. Вдосконалення процесу екстракції натуральних харчових барвників / О. В. Дишкантюк, О. М. Кондрацька // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 38-40., Поперечний А. М. Визначення впливу технологічних параметрів на кінетику конвективного сушіння напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екстракту кореня солодки / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, В. Г. Корнійчук, Н. В. Кравченко, В. Калараш // Наук. пр.[Одес. нац. акад. харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 108-111., Гніцевич В. А. Використання багатофункціонального напівфабрикату на основі знежиреного молока в технології оздоблювальних кремів [Електронний ресурс] / В. А. Гніцевич, Н. В. Вольнова // Наук.пр.[Одес. нац. акад. харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 253-257., Реферативна база даних , Наукова періодика України
|
|
|
|