Пошуковий запит: (<.>A=Кандалей О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
|
| | |
|
1. | РА349527
Кандалей, Ольга Валентинівна. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС101412
Кандалей, Ольга Валентинівна. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 149 арк.+ дод. - арк. 130-149
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА705264
Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : монографія / М. І. Пересічний [та ін.] ; ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2008. - 718 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 584. - ISBN 966-629-344-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |